To je to što me zanima!

ROVINJ: Pijani otac ubio sina (9) i pokušao pobjeći

Đ. Đ ubio je sina (9). Dječakovo beživotno tijelo našla je majka. Uzalud je pokušala oživjeti sina. Otac je već prošle godine prijetio da će ga zaklati
Vidi originalni članak

Pijani Đ. Đ. (45) iz Rovinja je u četvrtak oko 16,30 sati ubio svog devetogodišnjeg sina. Navodno ga je zadavio. O stravičnom zločinu policiju je paničnim glasom nazvala dječakova majka K. B. (37), ubojičina nevjenčana supruga. Dječak je bio u posjetu ocu, a kako se nije javljao majci, ona je došla u stan i našla ga mrtvog na kauču. Iako su liječnici rovinjske Hitne na mjesto zločina došli za samo nekoliko minuta, nesretnom dječaku nije bilo spasa. Ubojica djeteta, učenika 2. razreda rovinjske osnovne škole, je ubrzo uhićen na mjestu zločina. Policajci su ga morali vezati da im ne pobjegne. Glasnogovornica PU Istarske Nataša Rogić Jukopila potvrdila je kako je riječ o nasilnoj smrti, ne otkrivajući detalje kako je dječak ubijen. Istražni sudac županijskog suda u Puli Ivica Stanić naložio je obdukciju tijela. Neslužbeno doznajemo da su odnosi između nevjenčanih supružnika, koji ne žive na istoj adresi, odavno poremećeni i policija je u njihovoj obitelji doslovce imala pune ruke posla. Samo prošle godine Đ. Đ. je zbog nasilja u obitelji, prijetnji te zapuštanja djeteta prijavljen sedam puta, a tijekom 2006. godine policija ga je prijavljivala čak osam puta. Gotovo svaki put, Đ. Đ. bio je pijan. Osim za ubijenog sina, majka je skrbila i za 16-godišnju kćer.
- Ne moram ga više nikada vidjeti. Hoćeš da ga sada zakoljem - sadržaj je šokantne očeve prijetnje s početka prošle godine nakon svađe s K. B. 'Zaradio' je kaznenu prijavu. Neke kaznene prijave za prijetnje, kako neslužbeno doznajemo, Državno odvjetništvo je odbacilo. Ispred zgrade, u kojoj je dječak ubijen, okupili su se šokirani prijatelji. Zgrada u kojoj je živio otac, bivše je odmaralište jedne tvornice. Uselili su se beskućnici i pretvorili je u stambeni prostor. Zgrada nema sanitarni čvor pa su obavljali nuždu u ulici. Susjedi pričaju da je Đ. Đ. pio i skupljao boce po naselju. Navodno ga je žena i ostavila jer je pio.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • KrajinaForce 20.05.2010.

    Arapska kazna za ovakve je vjesanje a kod nas 2 godine zatvora u prijevodu bolji zivot od 95 posto hrvata

  • hogar0071 20.05.2010.

    Breaking news iz 2015.godine: Otac kupio sinu sladoled i odveo ga u ribiciju. Obojica su se vratili zivi i zdravi.

  • sudacx 20.05.2010.

    toliko o socijalnoj skrbi! i o nasem sustavu koji nije zabranio pristup i kontakt sa zenom i djecom!! i umjesto da se djetetu zabranilo da čuje i vidi tog monstruma......!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare