To je to što me zanima!

Rukometašica pregazila ženu prošle godine, ne ide u zatvor

Podsjetimo, Ivana Lovrić je 28. listopada prošle godine sudjelovala u prometnoj nesreći u kojoj je poginula pješakinja. Lovrić se nije zaustavila nakon sudara
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentativka Ivana Lovrić, koja je prije godinu dana skrivila smrt Vesne Petrović u zagrebačkoj Dubravi, dobila je uvjetnu kaznu. Lovrić neće u zatvor ukoliko u roku od pet godina ne počini novo kazneno djelo.

Općinski kazneni sud u Zagrebu je Ivanu Lovrić proglasio krivom i osudio je na zatvorsku kaznu od godine i šest mjeseci.

Podsjetimo, Ivana Lovrić je 28. listopada prošle godine sudjelovala u prometnoj nesreći u kojoj je poginula pješakinja. Lovrić se nije zaustavila nakon sudara, već je nastavila voziti i otišla s mjesta nesreće. 

Nakon incidenta rukometašica je odigrala utakmicu, a Lovrić je nakon saslušanja puštena na slobodu.

>>> 'Lovrić se prikazuje kao žrtvu, a djeca su ostala bez majke'

Idi na 24sata

Komentari 243

  • melica-mea 01.11.2013.

    Kazem vam da svi mi koji vozimo imamo mocno oruzje u rukama.Pistolj je naspram auta macji kasalj.Ovo izgleda ovako"Netko mi se zamjeri ja ga docekam autom,pregazim ga i jos predjem preko njega nekoliko puta (rikverc-prva) i nista ne odgovaras jer nas zakon tako propisuje.Zato volan u ruke pa u zasjedu.

  • vinkorijeka55 01.11.2013.

    lipa naša sirotinjo, Država Bananos to može samo ovdje. Tko krade ne odgovara tko ubije isto, Zato smo se borili zar ne.

  • 01.11.2013.

    po meni je to što je otišla s mjesta nesreće i ne pokušavajući pomoći žrtvi i što nije zvala hitnu puno gore od samog udesa. a o našem pravosuđu neću više ni govorit. dabogda se vratilo svima koji su sudjelovali u novoj sudskoj blamaži.

Komentiraj...
Vidi sve komentare