Obavijesti

News

Komentari 127

'Lovrić se prikazuje kao žrtvu, a djeca su ostala bez majke'

Mato Petrović je na policiji saznao da je njegovu suprugu Vesnu (33) pregazila nesavjesna, alkoholizirana vozačica koja je onda pobjegla s mjesta nesreće

VIDEO

Mato Petrović, suprug žene koja je poginula u naletu automobila rukometašice Ivane Lovrić, zaključio je kako tragedija njegove obitelji nikada ne bi dospjela u javnost da on nije iz medija doznao kako je Lovrić pozvana da brani hrvatske boje na Europskom prvenstvu u Srbiji. Istaknuo je da je za njega reprezentacija čisto i časno mjesto, piše Večernji list.

- Nismo imali namjeru ni na koji način sudjelovati u procesu koji će se voditi protiv odgovornih, no pogađa nas i boli to što se tu ženu žali u medijima te što smatramo da joj nema mjesta pod hrvatskim stijegom ni u društvu ostalih reprezentativki. Da se dotična udostojila distancirati od svetog dresa ili da je odgovorna gospoda nisu pozvala tamo gdje objektivno ne pripada, za nas se ne bi doznalo niti bi nas ona uopće zanimala - rekao je Mato. Dodaje kako je na policiji saznao da je njegovu suprugu Vesnu pregazila nesavjesna, alkoholizirana vozačica koja je pobjegla s mjesta nesreće, pa se kasnije ipak prijavila.

- Premda su moji bližnji bili ogorčeni, ja sam uporno govorio da se to može dogoditi svakome i da nitko od nas ne može staviti ruku u vatru da i sam neće pobjeći s mjesta nesreće. A onda su, koji tjedan poslije, mediji počeli izvještavati o Ivani Lovrić kao o žrtvi, i na taj nas način vrijeđali te nam nanosili dodatnu bol, ne dopuštajući da rane zacijele. Doznali smo i to da se vraća treninzima, da je nakon tragedije odigrala tri utakmice i dala 21 gol - kaže Petrović. Istaknuo je kako Ivani Lovrić ne želi zlo, već joj želi pravedno suđenje, a svoj grijeh neka nosi kako zna.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke; Milanović odredio datum za saziv Sabora
IZBORI 2024.

Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke; Milanović odredio datum za saziv Sabora

Andrej Plenković objavio je kako su u četvrtak sakupili potrebnih 76 potpisa za formiranje nove Vlade

’Stjepan Čajić ju je postavio za šeficu’; On kaže: ‘To je laž, svi dišemo s radnicima Varteksa’
VARTEKS U ŠTRAJKU

’Stjepan Čajić ju je postavio za šeficu’; On kaže: ‘To je laž, svi dišemo s radnicima Varteksa’

Radnici Varteksa još čekaju plaće. Uprava šuti, sindikati prozivaju dioničara
Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece