To je to što me zanima!

Rusak se ograđuje od Ilčićevih istupa o kurikularnoj reformi

Gordana Rusak je kazala kako se ona "odlučno suprotstavila" Ilčićevom zahtjevu da se stvori nadpovjerenstvo nad Ekspertnom skupinom i on nije prihvaćen
Vidi originalni članak

Nezavisna zastupnica i predsjednica Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Gordana Rusak izvijestila je u petak da se ograđuje od istupa Ladislava Ilčića vezanih uz kurikularnu reformu

- Vjerujem da prijedlozi Saborskog odbora za obrazovanje, znanost i kulturu vezani uz kurikularnu reformu ne bi izazvali takvu reakciju Ekspertne skupine da član tog Odbora nije Ilčić - istaknula je u priopćenju. 

Dodala je kako se "odlučno suprotstavila" Ilčićevom zahtjevu da se stvori nadpovjerenstvo nad Ekspertnom skupinom i on nije prihvaćen. 

- Zaključci koje je Odbor donio isti su kao i oni koji su donijeti na okruglom stolu Sveučilišta u Zagrebu i koji se nalaze na web stranici Sveučilišta. Stoga smatram da su Zaključci u skladu sa zahtjevima struke, a ne rezultat političkih pritisaka bilo koje opcije - ustvrdila je. 

Pozvala je da se prijepori "rješavaju kroz dijalog, a ne kroz pritiske".  

- Reforma mora ići dalje i ne smije biti talac bilo koje političke opcije ili bilo koje interesne skupine - istaknula je.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • JerkoKC 04.06.2016.

    Poslije j.... ,nema kajanja.

  • rekonstrukcija 03.06.2016.

    prozirno, bijedno, i naravno... sve zbog love.., jadna si ti žena Gordano moja, jako jadna...

  • Kotrljljan 03.06.2016.

    Koliko si platila ogrlicu i jesi li ju uopče platila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare