To je to što me zanima!

Rušenje na Silbi: Bagerima su 'očistili' i temelj Rudićeve kuće

Kako su nam ispričali mještani, temelji i cisterna koji su izbrisani bagerima ministarstva, navodno su u vlasništvu bivšega vaterpolskoga izbornika Ratka Rudića
Vidi originalni članak

Iako je na Silbi zabranjen promet autima, u četvrtak su na otok stigli bageri Ministarstva graditeljstva, kako bi rušili bespravno izgrađene objekte koji se nikako ne mogu legalizirati. Riječ je o dva objekta u uvali Bujsina, oba u početnoj fazi gradnje. 

Kako su nam ispričali mještani, temelji i cisterna koji su izbrisani bagerima ministarstva, navodno su u vlasništvu bivšega vaterpolskoga izbornika Ratka Rudića. Drugog bespravnog graditelja inspektori su zaustavili u daljnjoj gradnji, kada je došao do prizemne etaže. 

U ministarstvu upozoravaju kako će građevinska inspekcija biti vrlo aktivna tijekom turističke sezone, a neće biti stanke niti u uklanjanju bespravnih građevina. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • matan30 28.06.2013.

    ma šta pričaju debili, nisu se udostojili izaći nakon prijave o bespravnoj gradnji. u dugoj uvali kraj pule se gradi na veliko. prijavio sam prokletog slovenca da gradi i to zamislite sav materijal je dofurao sa kamionom slovenskih tablica, vjerovatno iz slovenije. prijavu sam poslao prije 3 mjeseca i nitko iz građevinske inspekcije se nije udostojio doći i vidjeti o čemu se radi. sramota hrvatske!!!!!!

  • ee letit 28.06.2013.

    vidjet ćemo poslje 01 07 dali će rušit ili je tko je srušio srušio je rušenje može biti samo za političke protivnike pa tko god bio na vlasti!!!!

  • polaris 27.06.2013.

    Kontejner umjesto kuće je majka za naš narod. Možeš ga mjestit di hoćeš a nemaš šta rušit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare