To je to što me zanima!

Rusija će potrošiti 600 milijardi dolara na obranu i sigurnost

Vladimir Putin najavio je da će 300.000 rezervista biti poslano u Ukrajinu kako bi poduprli tamošnji sukob. Dosada se javilo 10.000 dobrovoljaca
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 280

  • Navoj 24.09.2022.

    Rusi nikako ne mogu izgubiti ovaj rat. To znaju i vrapci na grani.

  • 24.09.2022.

    Putin je okupio oko sebe ruske tajkune,ukrajinske separatiste, EU čelnike Britanije i Francuske,Nato s kojim se takmiči godinama,Kineske komuniste, Kima iz Sjev.Koreje, Lukašenka, sve to zato jer je doživotni predsjednik, nakupilo se žgade. Sve to ide u Ukrajinu u mala sela gdje su nedužni seljaci sa kokošima i kućicama. Siriju i Afganistan su uništili davno. Cijela Azija, Europa i Amerika se trebaju pobuniti protiv rata, protiv svojih predsjednika i naoružavanja, i protiv nedavanja prava nacionalnim manjinama u državama. Države trebaju kod sebe riješiti probleme u svojim državama onda neka šalju vojsku u druge države. U Rusiji trebaju osloboditi Navaljnog onda će i u Ukrajini Rusi imati prava sudjelovati u vlasti. Ruska Specijalna operacija je laž,nasilje,neobrazovanje i rušenje gradova.

  • vilim1234 24.09.2022.

    Pa u cemu je problem, Ukrajina stoji super i pobjeduje,Rusija se raspada i sve ide kako Zelenski zazeli,sve ga vlade svijeta moraju slusati i slati gotov novac jer to vise preferira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare