To je to što me zanima!

Rusi na granici Turske i Iraka snimili 12.000 naftnih cisterni

Prošlo je 11.775 tankera i cisterni s obje strane tursko-iračke granice. Treba napomenuti da sva nafta iz Iraka i Sirije stiže preko tog područja, tvrde Rusi
Vidi originalni članak

Ruske tajne službe snimile su oko 12.000 cisterni s naftom na granici Turske i Iraka, javlja RT. Sergej Rudskoj, načelnik glavnog stožera ruske vojske rekao je da su snimke iz zraka snimljene u blizini Zakhoa. 

- Prošlo je 11.775 tankera i cisterni s obje strane tursko-iračke granice. Treba napomenuti da sva nafta iz Iraka i Sirije stiže preko tog područja - rekao je Rudskoj. Dodao je da su vozila nastavila prelaziti granicu, a istovremeno je opadao broj transportnih vozila koji dovoze naftu iz Sirije na sjevernim i zapadnim rutama. 

Ruske zračne snage su, tvrde, uništile u Siriji oko 2000 tankera koje militanti koriste za prijevoz nafte.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • mariocalabrese 27.12.2015.

    Nista ne vrijedi sta Rusi snime cjeli se Zapad se zdruzio sa Toboganom odnosno Kurcima pardon Tircima. Hebo mamu svoju tko sa njima tikve sadi.

  • piramida 27.12.2015.

    ni rusi nemaju visae muda , sto ih nisu unistili.

  • laky03348 26.12.2015.

    a naravno da Turci opet nemaju pojma o čemu Rusi pričaju,,e samo šteta što nisu Rusi malo pobombadirali te cisterne,,a trebali su u Turke malo izbombardirati,,ali naravno nesmiju kad Turke štiti čuveni NATO,,koji očigledno ima od svega ovoga korisi!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare