To je to što me zanima!

Rusi navalili kod astrologa, oni tvrde: 'Zapad čeka kataklizma i propast, a Rusiju prosperitet!'

Ne da će Rusija preživjeti ovo, već ćemo iz svega izaći još puno jači. Globalna kataklizma će se pojačati u rujnu, ali Rusija će biti pobjedonosna, rekla je jedna od astrologinja/vidovnjakinja...
Vidi originalni članak

Koja je budućnost Rusije? Hoće li na kraju doći do nuklearnog rata? Hoćemo li pobijediti u ovom sukobu? Hoće li moj sin preživjeti? Može li moj suprug izbjeći novačenje?... Samo su nekad od pitanja koja ovih dana muče mnoge Ruse.

A po odgovore u sve većem broju odlaze kod astrologa i vidovnjaka, javlja AFP.

PRIPREME SU POČELE 'Više od pola milijardera kupilo je 'bunkere za smak svijeta', tu će se skloniti, a onda će vladati'

Elena Koroljeva, jedna od najpoznatijih ruskih astrologinja, sve je traženija. Za seansu uzima 90 dolara, što je za ruski standard ogroman novac... Mušterije prima u svojem stanu u St. Petersburgu.

- Ljude zanima što će se dogoditi s Rusijom sad kad su nas odvojili od svijeta - započinje Elena i odmah nastavlja:

UPOZORENJE ZNANSTVENIKA: 'Situacija na Zemlji nije održiva, ljudski rod ostat će bez hrane do 2050. godine, previše nas je...'

- Ne da će Rusija preživjeti ovo, već ćemo iz svega izaći još puno jači. Globalna kataklizma će se pojačati u rujnu, ali Rusija će biti pobjedonosna. Čeka nas doba prosperiteta - rekla je Elena za AFP, a isti odgovor dočeka i sve klijente. Kaže da ima moć predvidjeti budućnost i da nikad ne griješi...

VIDEO IZ 1998. Dan kad je Putin postao šef FSB-a: 'Vratit će ugled organizaciji, on je idealan čovjek za posao...'

Da su astrolozi i vidovnjaci sve popularniji, dokazuju i brojke internet pretraživanja pojmova 'astrolog', 'astrologija'... Koje su se udvostručile već u prvom tjednu ruske invazije.

S Elenom se slaže i astrolog/vidovnjak Konstantin Daragan. On tvrdi da je predvidio pandemiju korona virusa, a sad predviđa uvjerljivu rusku pobjedu.

- Nakon kraja konflikta mi ćemo postati centar svijeta  - kaže ovaj astrolog koji tvrdi da je savjetovao i razne moćnike. Interes za njegovu školu astrologije je ogroman. Više ne može primati nove učenike i trenutačno radi s 200 polaznika.

VELIKA LISTA Gdje je najbolje, a gdje najgore biti ako započne svjetski rat: Mi na Balkanu baš i nismo sretnici

Novinari su razgovarali i s 50-godišnjom polaznicom tog tečaja Annom Markus. Rekla im je da ima zvjezdanu kartu koja dokazuje kako je Amerika kriva za cijeli sukob.

- Svijet krivi nas, a krivac je zapravo treća država. Tu sam jer želim otkriti kako svijet funkcionira - kaže Anna.

BIVŠA PREDSJEDNICA Kolinda Grabar Kitarović kaže da je satima znala razgovarati s Putinom: 'NATO nije kriv za rat'

S druge strane granice struje neke druge frekvencije. Ukrajinci za astrologe baš i nemaju vremena, ali njihov 'Nostradamus'  Vlad Ross 'vidi' da je Putin teško bolestan i da neće još dugo. 

- Oni koji dođu pitaju za nuklearni rat i bližnje - rekla je jedna ukrajinska astrologinja,  prenosi France24

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 19

  • fantom 48 07.07.2022.

    Pa to im je posao da govore ono što klijent želi čuti, jedino tada slijedi izdašna nagrada.

  • Kamocemo_je_iz_akoze 06.07.2022.

    To je i baba Vanga rekla.

  • dudina 05.07.2022.

    Prozapadni mediji isto tako stalno pronalaze i intervjuiraju razne astrologe,vračare koje već mjesecima predviđaju propast Rusije,smrt Putina.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare