To je to što me zanima!

Rusi optužuju: Ukrajinci su pogodili raketom vojni logor

Tass je o događaju izvijestio ubrzo nakon što je lokalni visoki dužnosnik priopćio o nizu eksplozija blizu ruskog grada Belgoroda uz granicu s Ukrajinom
Vidi originalni članak

Granata je pogodila privremeni ruski vojni logor u blizini granice s Ukrajinom u utorak navečer, prenijela je agencija Tass navodeći da je prema prvim podacima vjerojatno ispaljena s ukrajinske strane.

Tass je o događaju izvijestio ubrzo nakon što je lokalni visoki dužnosnik priopćio o nizu eksplozija blizu ruskog grada Belgoroda uz granicu s Ukrajinom.

'NE SMIJU NAS ZAVARATI IZJAVOM' Pentagon upozorava: Moguća je nova ruska vojna ofenziva

Na videosnimci koju su objavila dva belgorodska portala navodno su prikazane eksplozije u daljini, no Reuters još čeka potvrdu o istinitosti te informacije.

Tass kao izvor navodi hitne službe, prema kojima je četvero ljudi ozlijeđeno u eksploziji.

Guverner Belgoroda Vjačeslav Gladkov ranije je na internetu objavio da su se eksplozije dogodile blizu sela Krasnij Oktjabr, koji se nalazi 30-ak kilometara jugozapadno od Belgoroda. Uzrok eksplozijama zasad nije naveo.

Belgorod se nalazi 80 kilometara sjeverno od Harkiva, grada koji su ruske snage teško bombardirale tijekom prošlih nekoliko tjedana.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Čmar Finger 30.03.2022.

    Da su barem pogodili više meta. Iako je po snimkama sve odletilo do moskve. To je legitimna meta te trebaju gađati i ruske vojarne koje su im u dometu

  • problematik 30.03.2022.

    Koje licemjerje pogodili logor što je vojna meta u odnosu ukrajinskih razrušenih gradova koji nemaju veze sa vojnim ciljevima.Kako izgleda kad padaju granate tamo gdje se neprijatelju ne sviđa vidi se iz navedenog!

  • brane456 30.03.2022.

    bacili su na privremeni ruski logor leptire kupusare, pa sad vjeruj❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare