To je to što me zanima!

Rusi tvrde: 'Ranili smo glavnog zapovjednika ukrajinske vojske. Taj posao on više neće raditi...'

Zalužni je prvo prebačen u Nikolajev, gdje su mu zaustavili krvarenje, a onda helikopterom u vojnu bolnicu u Kijevu, pišu ruski mediji...
Vidi originalni članak

Glavni zapovjednik Oružanih snaga Ukrajine Valerij Zalužni zadobio je ozljedu glave i višestruke rane od gelera tijekom raketnog napada kojeg su ruske trupe početkom svibnja izvele u blizini sela Posad-Pokrovskoje kod Hersona, javlja ruska RIA, citirajući 'predstavnika ruske agencije za provođenje zakona'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zalužni je prvo prebačen u Mikolajiv, gdje su mu zaustavili krvarenje, a onda helikopterom u vojnu bolnicu u Kijevu - kaže izvor ruskog medija, koji tvrdi da je te informacije dobio od svojih kontakata u ukrajinskim oružanim snagama.

MRAP VOZILA Partizani su koristili američka oklopna vozila?! SAD: 'Nismo poticali napade unutar Rusije'

Ruski mediji pišu i kako je za Zalužnog otegotna okolnost što navodno boluje od dijabetesa.

- Preživjet će, ali neće moći više raditi svoj posao - kaže ruski dužnosnik i dodaje da je ukrajinski general podvrgnut kraniotomiji, kirurškom postupku u kojem se otvara lubanja. 

POSJETIO MOSKVU Dodik kod Putina: Rusija je bila prisiljena na vojnu operaciju. Ovo je sukob Zapada i Rusije

Ukrajinci nisu potvrdili ni demantirali ove navode zasad. Tvrdnje da je Zalužni teško ranjen pojavile su se prije nekoliko dana na ruskim društvenim mrežama.

Na Telegram profilu Zalužnoga vidljivo je da su se objave nastavile cijelog svibnja, ali vjerojatno iza njih ne stoji osobno Zalužni.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

RAT MEĐU RUSKIM ELITAMA Prigožin: Sad će u Bahmut doći generali u papučama koji nisu bili na fronti! To su klaunovi...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • marko58_1 06.06.2023.

    Takav je rat. Mislis da si siguran, netko se negdje napije i izađe mu ime nečije ili oznaka roda, netko to nekome prenese i sutra imaš raketni napad na tu lokaciju :)

  • sisko spisko 02.06.2023.

    Ovi kaj pišu bla bla nisu bili u ratu nit ne znaju kak je to

  • vujat 25.05.2023.

    Majdanaši su žestoko dobili po tamburi, nema više ni onih Azovaca s naci tetovažama. Sad skupljaju klince po cesti i šalju na obuku

Komentiraj...
Vidi sve komentare