To je to što me zanima!

Rusi zarađuju na swingerskom raju: Unajmili su zemlju u Istri

Troje investitora iz Rusije na rok od pet godina od Hrvatskih je šuma u najam dobilo 5.000 četvornih metara zemljišta blizu plaže Punta Križa, nadomak Rovinja
Vidi originalni članak

Troje investitora iz Rusije na rok od pet godina od Hrvatskih je šuma u najam dobilo 5.000 četvornih metara zemljišta blizu plaže Punta Križa, nadomak Rovinja. Osnovali su tvrtku Tanka Linija d.o.o. i krenuli u posao s 210 tisuća kuna pologa. 

Inače, plaža Punta Križa poznata je kao raj za swingere, a klub Fine Line opisuje se kao lifestyle beach club. Na internetskim stranicama kluba stoji, između ostalog, i napomena 'Adults only, clothing optional', odnosno samo za odrasle, odijevanje neobavezno. 

Navode i da je Fine Line jedinstvena kombinacija ugodne plaže za odrasle i noćnog kluba koji gostima nudi 'savršenu lokaciju, visoku razinu usluge po povoljnim cijenama, ukusnu dnevnu animaciju i uzbudljive večernje i noćne predstave'. Parovi mogu za 20 do 45 eura odabrati udoban krevet na plaži, dok dama ili gospodin ležaljku mogu dobiti za 8 do 23 eura, piše iPress.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • ribomanijak 02.05.2013.

    Šta su to swingeri ,ovaj novinar to nigdje ne objašnjava ? Sori doista neznam !

  • Nesvrstani_1 24.04.2013.

    Eto ti Papa gdje te zovu, u zemlju pedera, Sodome i Gomore.

  • 24.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare