To je to što me zanima!

Rusija potvrdila da je izvršena razmjena zarobljenika

Potpredsjednica ukrajinske vlade Irina Vereščuk u subotu je rekla da se tijekom razmjene zarobljenika vratilo i 12 ukrajinskih vojnika, što je treća takva razmjena od početka sukoba
Vidi originalni članak

Ruska povjerenica za ljudska prava Tatiana Moskalkova u nedjelju je potvrdila da su Ukrajina i Rusija u subotu izvršile razmjenu zarobljenika.

Moskalkova je rekla da su među zarobljenicima koji su se vratili u Rusiju četiri zaposlenika državne korporacije za atomsku energiju Rosatom, vojnici i civili.

>>RAT U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU PRATITE OVDJE

"Rano ujutro sletjeli su u Rusiju," napisala je Moskalkova u objavi na internetu.

ALEKSANDAR DVORNIKOV Putinov novi general: 'Poznat je po brutalnosti prema civilima u Siriji. Očekuje se to i u Ukrajini'

Potpredsjednica ukrajinske vlade Irina Vereščuk u subotu je rekla da se tijekom razmjene zarobljenika vratilo i 12 ukrajinskih vojnika, što je treća takva razmjena od početka sukoba.

Kao dio dogovora vraća se i 14 civila, dodala je Vereščuk.

U subotu je također obavljena razmjena vozača kamiona između Rusije i Ukrajine, rekla je ruska povjerenica za ljudska prava.

U razmjeni su bila 32 ruska vozača kamiona, 20 ukrajinskih te nekoliko vozača bjeloruske nacionalnosti.

VELIKI MASAKR U kijevskoj regiji do sada pronađeno više od 1200 mrtvih

Moskva je odbacila optužbe da gađa civile u, kako naziva, "specijalnoj vojnoj operaciji" usmjerenoj na demilitarizaciju Ukrajine i "denacifikaciju" Ukrajine.

Ukrajina i njezini zapadni saveznici to su nazvali neutemeljenim izgovorom za rat.

SASTANAK U PONEDJELJAK Austrijski kancelar odlazi u Moskvu razgovarati s Putinom

Idi na 24sata

Komentari 4

  • antifavakser 11.04.2022.

    odakle sad zarobljenici?!?! kakva razmjena zarobljenika ?!? koliko sam shvatio, svi ruski vojnici kad predju u ukrajinu ponukani ukrajinskim tolerantnim i otvorenoumnim informiranjem dezertiraju, a ukraijnskih zarobljenika nema uopce. ukrajinci se vode logikom "bolje grob nego rob". i sad odjednom razmjena zarobljenika?!?!

  • VAN DER SRAL 11.04.2022.

    I tu bi pomogao hrvatski model, za jednu hrvatsku mijenjane su 2 srpske jer hrvatska glava duplo vrijedi

  • 10.04.2022.

    Pohvalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare