To je to što me zanima!

Rusija: Raskrinkala Vladimira Putina jer nije dobila plaću

Ljudmila Savčuk rekla je da su radnici u tvrtki “Agencija za internetsko istraživanje” imali zadatak anonimno pisati blogove, komentare, kombinirati videosnimke i sl.
Vidi originalni članak

posljednjem od intervjua za zapadne medije Ljudmila Savčuk, koja je nedavno tužila tvrtku koja je hvalila aktualne ruske vlasti diljem interneta, izjavila je kako je to učinila nakon što joj dva mjeseca tvrtka nije isplatila plaću.

Ona je za Deutsche Welle rekla da je tvrtka “Agencija za internetsko istraživanje” zauzimala četiri kata poslovne zgrade u Sankt Peterburgu i da su radnici u njoj imali zadatak anonimno pisati blogove, komentare, kombinirati videosnimke i slično. Teme su, kaže, bile ponajviše u vezi Ukrajine i SAD-a, a tek potom u vezi EU koju su prikazivali, kako je rekla, “homoseksualno aktivnom”. Rekla je da su neisplate plaća bile samo povod da tvrtku tuži na sudu i da se na natječaj za posao javila kako bi je kao aktivistkinja proučila iznutra. Rekla je i to da je radila u sklopu organizacije koju je nazvala “Široki svijet”, no o takvoj organizaciji nije dala nikakvu drugu informaciju.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • kokaza5 10.08.2015.

    Da mi je doživjeti da ga skinu sa vlasti...

  • tutblut 10.08.2015.

    imamo i mi ovakvih ovdje na portalu, znaju oni sami na koga mislim

  • jozabroz 10.08.2015.

    a kaj je tu cudno?? pa drug putin mora "odrzavat svoj visoki rejting"))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare