To je to što me zanima!

'Rusija uništava ukrajinska skladišta goriva i hrane, moramo zategnuti zalihe'

Govoreći na lokalnoj televiziji, Denisenko je također rekao da Rusija rotacijom dovodi snage na ukrajinsku granicu i da bi mogla ponovno pokušati napredovati u invaziji na Ukrajinu
Vidi originalni članak

Rusija je počela uništavati ukrajinska skladišta goriva i hrane, što znači da će vlada morati rastegnuti zalihe u bliskoj budućnosti, rekao je u nedjelju savjetnik ukrajinskog ministarstva unutarnjih poslova Vadim Denisenko.

BIVŠI AMBASADOR U HRVATSKOJ Vučiću sam rekao: Smanji letove za Moskvu! Da sam mlađi, uzeo bih pušku i branio Ukrajinu...

Govoreći na lokalnoj televiziji, Denisenko je također rekao da Rusija rotacijom dovodi snage na ukrajinsku granicu i da bi mogla ponovno pokušati napredovati u invaziji na Ukrajinu.

>> Sve o ratu u Ukrajini pratite OVDJE

'NOVO NORMALNO U LAVOVU' Stanovnici Lavova: 'Navikli smo se na novi ritam. Svaki dan živimo kao da nam je zadnji'

Ukrajina i Rusija dogovorile su se o dva 'humanitarna koridora' za evakuaciju civila s područja bojišnice u nedjelju, uključujući dopuštanje ljudima da odu privatnim automobilima iz južnog grada Mariupolja, rekla je potpredsjednica vlade Irina Vereščuk.

Rusi su jučer bombardirali Lavov nakon čega se zapalilo skladište goriva. 








Idi na 24sata

Komentari 24

  • kućadebelemame 27.03.2022.

    Unistavaju im skladista goriva i hrane jer zele da se predaju

  • ankobor 27.03.2022.

    "Rusija uništava ukrajinska skladišta goriva i hrane"??? Pa šta drugo da radi, u ratu? Da uništava ukrajinske žohare i štakore???

  • slatka_kiflica 27.03.2022.

    Split…prije par dana, dva para Ukrajinaca, dva mlađa tipa i dvije cure, izlaze iz Audija Q8 (ukrajinske tablice) i sjedaju na kavicu, šminka ovo ono…i svađaju se poslije sa konobarom oko cijene i govore mu ‘we are refugees’. Čovjek poludio i govori mu ‘what kind od refugee are you, driving a €150.000 car and fuel was free from Ukraine to Croatia?!’ Naporno je ovo vise sve za slušat i gledat, kako za naše novčanike tako i za mentalno zdravlje. Mi kao država imamo i svojih problema koje ne rješavamo i država troši pare koje nema. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare