To je to što me zanima!

Ruska Mata Hari seksom 'uništava' kritičare vlasti

Ruska tajna služba regrutirala je manekenku Ekatarinu Gerasimovu kao modernu Mata Hari. Njezina uloga je da diskreditira Putinove kritičare
Vidi originalni članak

Ruski novinari, političari, suci, svi koji su protiv vlasti, a pogotovo protiv premijera Putina snimljeni su potajno na seksualnim orgijama prepunima droge. Na orgije ih je namamila Ekaterina Gerasimova, poznata kao Katja. Atraktivna brineta, s prodornim plavim očima i nevinim licem, špijunira, ucjenjuje i dobavlja vrijedne informacije. Sumnja se kako ju je regrutirala ruska tajna služba. Njezina misija je da diskreditira kritičare vlasti. Katja nudi svoje tijelo i velike količine droge. Njezina posljednja žrtva je novinar i scenarist Viktor Šenderović, poznati kritičar Vladimira Putina. Na snimci koja je prošli mjesec objavljena na internetu, seksala se sa Šenderovićem, oporbenim političarem Aleksanderom Potkinom i piscem Eduardom Limonovom. Sva trojica su oštri protivnici vladajućeg režima. Nakon snimljenog seksa, vidi se kako uživaju u drogama. Stan u Moskvi u kojem su se seksali, iznajmljuje se za 2500 dolara. Oženjeni Šenderović priznao je da se seksao s Ekatarinom, ali tvrdi da su mu sve namjestili. Šenderoviću je brak trenutačno na klimavim nogama.

TIJELO PRAVE MATE HARI NESTALO IZ MUZEJA
Nizozemka Margaretha Geertruida Zelle živjela je na Javi gdje se sunce kaže Mata Hari. Pod tim se imenom u Parizu proslavila zavodljivim plesovima i erotskim fotografijama. Prije i tijekom 1. svjetskog rata ljubovala je s utjecajnim ljudima iz više europskih zemalja. Francuzi su je 1917. optužili da špijunira za Njemačku kako bi prikrili vojne neuspjehe. Brzo su je osudili i streljali. Tijelo joj je balzamirano, ali 2000. su otkrili da je nestalo iz pariškog Muzeja anatomije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • stari mudrac 28.04.2010.

    novine objavljuju bedastoče.

  • ppeerroo 28.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_29271 28.04.2010.

    Dolje Putin!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare