To je to što me zanima!

Ruske vlasti postavile su novu gradonačelnicu u Melitopolju: 'Emitirat ćemo ruske TV kanale'

Galina Danilčenko je postavljena za gradonačelnicu nakon što su u petak naoružane ruske snage uhitile gradonačelnika Ivana Fedorova. Tvrdi da "kruži veliki nedostatak pouzdanih informacija", zbog čega uvode ruske kanale
Vidi originalni članak

Galina Danilchenko, novopostavljena gradonačelnica Melitopolja, grada na jugu Ukrajine kojeg su okupirale ruske vojne snage, i nekadašnja zamjenica u gradskom vijeću, u televizijskom obraćanju je rekla u nedjelju da će ruski televizijski kanali početi emitirati u toj regiji.

DRON BAJRAKTAR VIDEO Ukrajinske vojne snage borbenim dronom su uništile neprijateljsku kontrolnu točku

Danilchenko tvrdi da "kruži veliki nedostatak pouzdanih informacija", zbog čega uvode ruske kanale.

Njezino televizijsko obraćanje naknadno su na društvenim mrežama objavili proruski Telegram kanali i regionalna uprava Zaporožja koji  je također pod kontrolom Ukrajine.

UPOZORILI NA AMFIBIJSKE NAPADE Britansko ministarstvo obrane: Ruske vojne snage blokirale su ukrajinsku obalu Crnog mora

>> Sve o ratu u Ukrajini pratite iz minute u minutu OVDJE

- Poštovani zastupnici, birao nas je narod. Naša je dužnost prije svega paziti na njihovu dobrobit. Ovaj će odbor imati administrativne odgovornosti na području Melitopolja i regije Melitopolj - dodala je.

MELITOPOLJA I DNJEPRORUDNE EU je osudila otmicu dvaju ukrajinskih gradonačelnika

Danilčenko je postavljena za gradonačelnicu nakon što su u petak naoružane ruske snage uhitile gradonačelnika Ivana Fedorova.

Nakon što je pritvoren, tužiteljstvo za separatističku regiju Luhansk koju podržava Rusija optužilo je Fedorova za kaznena djela terorizma.

TRAŽI ZONU ZABRANE LETA Zelenskij: 'Zatvorite nebo nad Ukrajinom, ruske rakete mogle bi padati i po zemljama NATO-a'

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij zatražio je njegovo hitno puštanje na slobodu, rekavši da je otmica - zločin protiv demokracije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mingi 14.03.2022.

    Doci ce cica mica na kolica

  • itrubac 14.03.2022.

    Došla na vlast po majdanskom receptu

  • bobiii 14.03.2022.

    Ukrajina je sve manja, Zelenski će je dokusuriti. Rusija dobija Ukrajinu, Eu dobija Ukrajince,a Zelensky dobija vilu,azil i podeblji račun u SADu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare