To je to što me zanima!

Ruski general: SAD je u Ukrajini financirao laboratorije, u njima se eksperimentira s koronom

Od posebnog su interesa bile informacije o provedbi projekta SAD-a na teritoriju Ukrajine za proučavanje prijenosa patogena divljih ptica koje migriraju između Ukrajine i Rusije i drugih zemalja, kaže Konašenkov
Vidi originalni članak

Ruski stručnjaci odjela za zaštitu od zračenja, kemijske i biološke zaštite proučili su dokumente o prijenosu ljudskih biomaterijala uzetih iz Ukrajine u strane zemlje prema uputama američkih predstavnika, rekao je u obraćanju medijima glasnogovornik ruskog ministarstva obrane, general Igor Konašenkov.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodao je da u Ukrajini postoje laboratoriji koje financira Amerika i da se u njima eksperimentira s koronavirusom koji je potekao od šišmiša.

- Od posebnog su interesa bile detaljne informacije o provedbi projekta SAD-a na teritoriju Ukrajine za proučavanje prijenosa patogena divljih ptica koje migriraju između Ukrajine i Rusije i drugih susjednih zemalja - pojašnjava Konašenkov. 

UZ 18.000 RANJENIH SAD: 'Više od 6.000 ruskih vojnika je poginulo u Ukrajini'

Smatra da je cilj ovog, ali i drugih bioloških istraživanja koja financira Pentagon u Ukrajini, zapravo stvaranje mehanizma za prikrivenu distribuciju smrtonosnih patogena. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • debelahladovina 11.03.2022.

    Jel Biden ponovo dao podrsku iranskom narodu u borbi protiv Rusije!?

  • Usora1 11.03.2022.

    bogme bas imamo IQ krda. ova izjava je tocna, a kad nesto takvo financiras oko granica "prijatelja" nr.1 onda sigurno nisu ispitivali kako poboljsati urod psenice. cak ju je priznala poznata v. nuland kao sto je priznala da je majdan amere kostao 5 mlrd. a i bukvalno razgolitila politiku amera prema eu izjavom "fuck the eu". labor u wuhanu, navodnom izvoru korone, finacirali su takodje ameri ili konkretno bill gates (sto je manje bitno jer oni imaju sorosa na pretek). pa sada svatko neka za sebe stvori SVOJE misljenje ili neka zasuti.

  • žgvacet 10.03.2022.

    ...a onda je svizac zamotao čokoladu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare