To je to što me zanima!

Ruski oligarh sjekirom ubio kćer i suprugu dok su spavale

Policija je u vili u Lloret de Maru pronašla tri tijela, u jednoj prostoriji su zatekli majku, a u drugoj kćer, obje s ubodnim ranama. U vrtu su pronašli obješenog oligarha kojeg se sumnjiči za ubojstvo kćeri i supruge
Vidi originalni članak

Ruskog milijunaša sumnjiči se da je u utorak sjekirom hladnokrvno ubio suprugu i kćerku dok su spavale, a potom je presudio i sebi objesivši se, objavio je u srijedu španjolski portal Telecinco.

Policija je u vili u Lloret de Maru pronašla tri tijela, u jednoj prostoriji su zatekli majku, a u drugoj kćer, obje s ubodnim ranama. U vrtu kuće pronašli su obješenog Sergeja Protosenyasa. Osim tijela, pronađeni su sjekira i nož s tragovima krvi.

Protosenya je sa suprugom Natalijom i kćerkom (18) otputovao u Gironu provesti Veliki tjedan u vili koja je bila njihova druga rezidencija. Sin, kojeg su ostavili s obitelji u Francuskoj gdje su inače stanovali, alarmirao je policiju nakon što mu se majka nije javljala na telefon.

Protosenya je imao bogatstvo više od 400 milijuna eura, a ranije nije imao problema s nasiljem.

Stanovnici Lloret de Mara u ruskoj obitelji nisu vidjeli ništa čudno i ističu da su bili vrlo pristojni. Od vrata prema van, ništa nije upućivalo da bi se ovakva tragedija mogla dogoditi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • velma 21.04.2022.

    Kažu ljudi "huja objest nego nevolja"

  • Hana banana 21.04.2022.

    Kad sotona uđe u čovjeka...

  • Fasijina guja 21.04.2022.

    Da da, malo sutra

Komentiraj...
Vidi sve komentare