To je to što me zanima!

Ruski političar: SAD testira novo oružje, to nisu meteoriti

Vladimir Žirinovski je rekao kako je američki državni tajnik na taj način htio upozoriti ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova, zbog "provokacija" u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Ruski političar Vladimir Žirinovski u petak je istaknuo kako Rusiju nisu zasuli meteoriti, već se radi o testiranju oružja koje provodi SAD.

- To ne padaju meteoriti, već Amerikanci testiraju novo oružje - naglasio je Žirinovski, koji je inače čelnik liberalnih demokrata u Rusiji. Žirinovski je svoju teoriju rekao novinarima nakon što je tamošnje ministarstvo unutarnjih poslova objavilo službeno priopćenje o šteti. 

Političar je naglasio i kako je američki državni tajnik John Kerry na taj način htio upozoriti ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova, zbog "provokacija" u ponedjeljak, ali do njega nije mogao doći. Kerry je inače u posljednjih nekoliko dana htio razgovarati s ruskim ministrom o situaciji u Sjevernoj Koreji i Siriji, ali nikako nisu mogli stupiti u kontakt, piše RT

- Ništa ne pada iz svemira. Ako nešto i padne, za to su krivi ljudi. Ljudi su provokatori i uvijek pokreću rat - zaključio je Žirinovski. 

Idi na 24sata

Komentari 180

  • Slatka_mala 16.02.2013.

    Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, je jasno nagovijestio: "Pri kraju ovoga ummeta zemlja će gutati ljude, ljudski likovi bit će izobličeni a kamenje će se sručivati na njih!" A'iša, r.a., je upitala: "Allahov Poslaniče, zar ćemo biti kažnjeni, a među nama ima i dobrih ljudi?!" Vjerovjesnik, sallallahu alejhi ve sellem, je odgovorio: "Da, kada se pojavi pokvarenost!"

  • 121212 16.02.2013.

    Ovaj fašista stalno o ratovima. U kući mu bio dabogda.

  • najiram 10 16.02.2013.

    meni to više liči na to da bog oče nas kaštigovati za bedastoče kaj delamo a ameri šaka kukavica i treba im suditi za sve ratovbe sakog 1000 ostaviti živog a o ostale u njihovim onim u reštima uspavati odma bude mir na svetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare