To je to što me zanima!

Ruta dočeka: U ponedjeljak posebna regulacija prometa

Potpuna obustava prometa po trasi kretanja autobusa s nogometnom reprezentacijom stupit će na snagu u 14.00 sati, a tramvaji neće voziti po centru od 11.00 do 18.00 sati
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak, 16. srpnja oko 14 sati stiže zrakoplovom u Zračnu luku dr. Franjo Tuđman, odakle će autobusima s otvorenim krovom stići na svečani doček na Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Kako se očekuje da će dočeku Vatrenih prisustvovati veliki broj građana,policija je najavila posebnu regulaciju prometa u užem središtu grada. 

Trasa kretanja autobusa s nogometnom reprezentacijom Hrvatske je:

Zračna luka dr. Franjo Tuđman – Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka – Avenija Većeslava Holjevca – Ulica SR Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.     

Za vrijeme kretanja autobusa u svečanoj koloni na trasi kretanja će se u potpunosti obustaviti promet motornih vozila očekivano u vremenu od 14.00 do 15.30 sati.

Iz policije su priopćili da će autobusi iz svih dijelova Hrvatske zauzeti parkiralište kod Velesajma, a najavili su posebnu regulaciju prometa i vožnje tramvajima u centru grada. 

- ponedjeljak, 16. srpnja u vremenu od 6 do 22 sata zauzima se šljunčano parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajma radi parkiranja većeg broja autobusa.

 - ponedjeljak, 16. srpnja očekivano u vremenu od 11 do 18 sati obustavit će se tramvajski promet preko Trga bana Josipa Jelačića, Savskom od Vodnikove i Frankopanskom do Ilice, Ilicom od Republike Austrije do Trga bana Josipa Jelačića, Jurišićevom od Draškovićeve do Trga bana Josipa Jelačića i Praškom od Trga bana Josipa Jelačića do Glavnog kolodvora,

 - ponedjeljak, 16. srpnja očekivano u vremenu od 12 do 17 sati obustavit će se sav motorni promet u zoni kojeg omeđuju ulice Kaptol, Degenova, Ilirski trg, Gornji grad i Streljačka na sjeveru, Medulićeva ulica na zapadu,  zeleni val Hebrangova-Klaićeva na jugu i Ribnjak-Palmotićeva na istoku,

  - ponedjeljak, 16. srpnja u slučaju većeg poremećaja u prometu u kritičnom vremenu obustavit će se i promet svih vozila zelenim valovima Boškovićeva-Hebrangova-Klaićeva u pravcu zapada i Žerjavićeva-Trenkova-Hatzova u pravcu istoka.

Policija je zamolila građane da u ponedjeljak što više koriste gradski prijevoz tramvajima i autobusima ZET-a te prigradsku željeznicu HŽ-a. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • JackBag 15.07.2018.

    Izzviždati političare

  • Pivski trbuh_1988 14.07.2018.

    Ahhaha ima također ruta prema Njemačkoj 😉😉😉

  • projekt_venus 14.07.2018.

    Nevjerojatno je kako nas nogomet odjednom može ujediniti i natjerati na ulice, a još je nevjerojatnije da to isto ne možemo napraviti da promijenimo stanje u ovoj zemlji i osiguramo bolju budućnost svojoj djeci i sami sebi. Vjerojatno će političari iskoristiti ovu histeriju i uzeti nam penzije ili prodati šume i vodu ali kome je to važno kad smo mi korak do svjetskih prvaka? Kad je bal nek je maskembal. Živjela Hrvatska (ono što je još ostalo od nje)!

Komentiraj...
Vidi sve komentare