To je to što me zanima!

S bakom se vozio na kosilici, pao i poginuo pod noževima

Američka policija istražuje kako je dječak od 19 mjeseci završio pod noževima kosilice, a pao je na leđa. Nakon obdukcije odlučit će hoće li optužiti baku
Vidi originalni članak

Dječak od 19 mjeseci iz Titusvillea s Floride poginuo je u stravičnoj nesreći nakon što ga je baka pregazila kosilicom u petak popodne. Dok ga je vukla pod rotirajućim noževima rasjekla mu je glavu i cijelo tijelo. 

- Vozio se s bakom na kosilici i nekako pao. Baka ga je pregazila - rekao je šef službe za spašavanje.  Istražitelji još pokušavaju dokučiti kako je dječak, koji je pao na leđa završio pod noževima. Teško ozlijeđeno tijelo prevezli su helikopterom u bolnički centar Parrish gdje su ga proglasili mrtvim, piše Daily Mail

Nakon obdukcije i razgovora s tužiocem odlučit će hoće li optužiti baku. Susjedi su rekli kako je baka, kojoj su otkrili samo ime Cynthia, van sebe. 

- Cijela obitelj je u šoku. Strašno pate. Cynthia je dobra žena. Prava kršćanka. Znam da pati. Nikada si neće moći to oprostiti - rekao je susjed Dave Smith. Drugi susjed, koji se bavi kosilicama, rekao je kako vjeruje da je dječak pretrpio stravične ozljede zbog jačine uređaja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bubamarica74 07.11.2011.

    jadna baka,nije joj lako:(

  • HercegSvabo 07.11.2011.

    jadno dite

  • markicamama 07.11.2011.

    Molim da u tu svrhu koristite mail online@24sata.hr ili broj telefona 0800 24 24 24. ***Admin***

Komentiraj...
Vidi sve komentare