To je to što me zanima!

"S cigaretom nikad nisi sam": Prvi čovjek Zagreba opet puši!

Zagrebački gradonačelnik se u četvrtak u Gradskoj kavani sastao s braniteljima. Ponudili su mu cigaretu, a on nije htio odbiti. Kaže kako neće nastaviti s pušenjem
Vidi originalni članak

Čovjek sam ogromne volje i još jačeg karaktera. Prestao sam pušiti ‘91. i nikad više nisam zapalio. Pušio sam tri kutije, rekao je zagrebački gradonačelnik jednom prilikom što misli o cigaretama. Je li kava u četvrtak u Gradskoj kavani iznimka ili se gradonačelnik vratio starom poroku?

- Dečki su samo željeli zahvaliti gradonačelniku što im je dopustio da prosvjeduju na glavnom trgu. Bandić ih je pozvao na piće, a oni su mu ponudili cigaretu - rekla je Želimira Vrabec, glasnogovornica branitelja koji su u četvrtak prekinuli mjesec dana štrajka glađu. Odustali su jer im je Željko Dilber, najbliži prijatelj Ante Gotovine, rekao da general ne želi da to rade. Bandić je popušio nekoliko dimova oproštajne cigarete i nestao. Možda se tako želio nagraditi jer je najavio smanjenje cijena parkiranja u prvoj zoni s 12 na 10 kuna.

- Nisam postao pušač. Ponudili su mi cigaretu i nisam želio odbiti. Ne mislim nastaviti s pušenjem - poručio nam je Bandić preko glasnogovornika.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • pri gori 20.05.2011.

    milanče šlihtaš mi odbijenice već 15 god,valjda zato kaj nisam iz bih,pa što me iz pristojnosti ne saslušaš,ne moraš pušiti....

  • glumac12 20.05.2011.

    pusit ce on ko kroner kad ga strpaju tam kam pripada....

  • 20.05.2011.

    Popusio je on svoje, samo se ceka krivi korak i ode rodjo putem remkasa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare