To je to što me zanima!

Video: Opljačkao ljekarnu, imao i pištolj, uhvatili su ga građani!

Novci su bili porazabacani, a dva muškarca su 'stisnula' pljačkaša na pod, rekla nam je čitateljica koja je snimila video u Dubravi. Policija nam je potvrdila da je privela 40-godišnjek razbojnika
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj Dubravi u Ulici Mirka Deanovića u ponedjeljak oko 20 sati maskirani razbojnik ušao je u ljekarnu. Djelatnicama je zaprijetio pištoljem i ukrao nekoliko tisuća kuna. No nije daleko stigao. Na izlasku su ga zaustavila dvojica građana.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naša čitateljica snimila je pljačkaša i muškarce koji su ga držali do dolaska policije.

- Novci su bili porazabacani, a dva muškarca su 'stisnula' pljačkaša na pod. Muškarci su ga zadržali dok nije stigla policija - rekla nam je čitateljica koja je snimila video.

Policija nam je potvrdila kako je privela 40-godišnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Muškarac (40) maskiran je upao u ljekarnu, zaprijetio je dvama zaposlenicama i opljačkao nekoliko tisuća kuna. Prilikom izlaska iz ljekarne svladala su ga dvojica građana koja su ga zadržala do dolaska policije - objavila je PU zagrebačka.

Idi na 24sata

Komentari 186

  • JebalaBiTeNeštoPitat 05.11.2019.

    Prije bi i moja reakcija bila ovakva, još bi lik imao i polomljene kosti, ali skužio sam... Čekaj, zašto da riskiram život za tuđe pare, + još u RH di se ne cijeni ništa doslovno i gdje moral ne postoji više? Nit će mi se zahvalit, nit ništa, jedino šta imaš od toga je osobna neka sadisfakcija, i to da će te naša Policija optužiti jednako ako ne i gore nego privedenog krimosa. Ja razumijem da je ispravno ovako reagirati, ali ne kod nas! Još im i pomognite kad Finu netko rokne pa onda stvarno "super"... Pomognite onima koji su Vam čarape skinuli... cccc

  • krao_sam_1 05.11.2019.

    Kolinda je obećala da ovoga neće biti

  • Selo_malo 05.11.2019.

    Građani su efikasniji od nadležnog servisa kojeg plaćaju građani. Očito je da tu nešto nije u skladu sa nadležnostima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare