To je to što me zanima!

S premijerom Milanovićem u posjet SAD-u ide još 15 ljudi

U pratnji premijera Milanovića bit će ministri obrazovanja i zdravlja, predstojnik Ureda premijera, glasnogovornik Vlade i brojni ravnatelji raznih agencija i zavoda
Vidi originalni članak

Konačno je poznato tko će sve biti u delegaciji koju premijer Zoran Milanović vodi u radni posjet u SAD. Nepoznanica je i dalje koliko će taj put stajati porezne obveznike

Prema planu Milanović će u Americi boraviti od 28. rujna do 4. listopada 2014. Tom prilikom će posjetiti pet vodećih američkih IT kompanija: Microsoft, Cisco, Oracle, HP i IBM, a u planu su i susreti s hrvatskim zajednicama. 

U pratnji premijera bit će ministri obrazovanja i zdravlja, Vedran Mornar i Siniša Varga, a u izaslanstvu Vlade bit će i Tomislav Saucha, predstojnik Ureda predsjednika Vlade, Nikola Jelić, glasnogovornik Vlade, veleposlanik Neven Pelicarić, savjetnik predsjednika Vlade za vanjsku politiku i Spomenka Rakušić, savjetnica predsjednika Vlade za gospodarstvo.

U SAD putuje Joško Klisović, zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova, Darko Parić, pomoćnik ministra uprave, Damir Novinić, ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost, Tatjana Prenđa Trupec, ravnateljica Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, Zvonimir Stanić, ravnatelj CARNet-a, Ivan Marić, zamjenik ravnatelja SRCE-a, Ozren Pezo, pomoćnik ravnatelja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje za informacijsku tehnologiju, Marija Vukelić, izvršna koordinatorica službe za privlačenje investicija i Hrvoje Somun, predsjednik Uprave APIS IT-a.

Oni će održati niz sastanaka i stručnih prezentacija s predstavnicima i stručnjacima navedenih IT kompanija.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • mstengl9 27.09.2014.

    ...i da im ne bi bilo dosadno sa njima ide novi koalicijski partner "Dame s Marulićevog!

  • uvijek ista 26.09.2014.

    samo njih 15!? Prava sitnica za naš proračun!

  • MALA RAJA 26.09.2014.

    ..bit ce da mora popunit avion ...hahhah

Komentiraj...
Vidi sve komentare