To je to što me zanima!

S računa tvrtke u Požegi digao je vrtoglavih 27 milijuna kuna

Požeška policija sumnjiči 48-godišnjaka da je sa žiro računa poduzeća digao iznos u gotovini od čak 27 milijuna kuna, za što danas ne postoji pokriće u poslovnim knjigama...
Vidi originalni članak

Požeški policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad muškarcem (48), hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela „Zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju“, „Krivotvorenje službene ili poslovne isprave“, „Utaja poreza ili carine“ i „Povreda obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga“.

Naime, on je kao odgovorna osoba u trgovačkom društvu s područja Požege tijekom 2016. i 2017. godine krivotvoreći dokumentaciju iskazao pretporez u iznosu od preko pet milijuna kuna te sa žiro računa poduzeća podignuo novčani iznos u gotovini od preko 27 milijuna kuna, a za što nije imao pokriće u poslovnim knjigama i radu trgovačkog društva. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • cvat 27.12.2019.

    napišete da nije platio porez i druge namete sad neznam dali je ukrao 27 miliona ili nije platio obaveze na 27 miliona jer nij mogao ukrasti svije jer mogao je samo utajiti porez na neku sumu ako niste sposobni napisati pravu informacij savjetujte se sa znalcima i malo si skicirajte pa onda napišite

  • 27.12.2019.

    Što se učestalo kriju lopine.Čovijek ode u trgovinu izdipi vrijednost 80,00 kn prehrane odmah se objave malte ne i djedovi i bake.U ovakvim slučajevima se sakriju kao mačka govno .DIVNO.

  • Afganistanski Hrvat 27.12.2019.

    Ako je iz svoje, neka je, gdje je bila država s pomoći kada je firmu otvarao. Lova od firme je njegova lova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare