To je to što me zanima!

'Sa SDP-om nikako, pa Petrov ne bi mogao doći doma mami'

Sreo sam jučer Katarinu Peović na Korzu. Bila je s nekoliko njih iz Radničke fronte, snimali su me mobitelom dok sam prilazio, ne znam što su očekivali, babarogu, prepričao je Miletić
Vidi originalni članak

Mostov Marin Miletić u osmoj izbornoj jedinici lovi svoje mjesto u Saboru za Dnevnik Nove TV je eksplicitno istaknuo da Most ni u kom slučaju neće koalirati sa SDP-om.

- Mijenjamo Hrvatsku onako kako treba, od baze. Ne možemo s onima koji su nas već dva puta prevarili, kad bi nas i treći put ne bi bilo dobro. Bili bismo idioti. S SDP-om nikako, ideološki ne možemo, pa Božo (op. a. Petrov) ne bi mogao doći dolje doma mami i babi, a ni ja svojima. Znači mi ćemo imati 15 mandata možda i više, bit ćemo snažna oporba HDZ-u i SDP-u, radit ćemo bazu četiri godine, a onda preuzeti vlast - kaže Miletić.

BOŽO PETROV: 'Nisu mi konkurencija ni Škoro ni Ruža Tomašić, niti Beroš'

Katarina Peović nazvala ga je političkim klaunom, a on joj uzvraća kako je trebala malo šire gledati pa bi vidjela druge klaune.

- Ja ne bih tako mogao govoriti o drugim ljudima, nikad o njoj ne bih govorio tako. Ja se s njom ne mogu složiti ni u kojim ideološkim ili svjetonazorskim pitanjima, ali smo se sreli jučer na Korzu i razgovarali smo. Bila je s nekoliko njih iz Radničke fronte, snimali su me mobitelom dok sam prilazio, ne znam što su očekivali, babarogu - prepričava Miletić.

Smatra da će dobiti glasove jer je, kaže, ljudima u Rijeci dosta SDP-ovih lažnih obećanja. 

- Moj rad je prepoznat, ne samo u Rijeci nego i Istri. I zato će mnogi birači, ne samo desnice, nego i centra, desnog centra, ali i dio lijevog centra glasovati za mene zato jer je ljudima dosta 30 godina SDP-a u Rijeci, dosta im je 30 godina lažnih obećanja. Most ništa nije obećao, a sve ono što obeća stoji iza toga. Mi smo ljudi autentičnosti, nepatvorenosti, nismo sveci, borimo se sa svojim manama, ali sazrijeli smo - rekao je Miletić.

Idi na 24sata

Komentari 318

  • 29.06.2020.

    Samo nam ovakvi politicari trebaju, koji se boje sto ce im reci mama i baba.

  • MarijanGrdašić 29.06.2020.

    Mostovce odnosno kleronacionalističku kreaciju Crkve smo uspjeli dobro upoznati, Petrov je ovjeravao svoja obećanja kod javnog bilježnika pa sve pogazio i popljuvao svoje birače, zasluženo naravno. To mu nitko više neće oprostiti, mogu oni obećavati i da će Krave postati svete kao u Indiji ali ni to ne prolazi. Sve desno od HDZ a i desnije pa i MOST su favoriti HDZ a a unutar RESTARTA vidimo moguće žetončiće, Hrelju i slične avanturiste koji gravitiraju prema HDZ u. Da se mene pita predizborne koalicije bi bile zabranjene a preletavanje i kupoprodaja mandata u Saboru bi bili okarakterizirani kao krivično djelo kažnjivo i zatvorom po kratkom postupku.

  • 29.06.2020.

    kaj je mama Petrova časna sestra....?

Komentiraj...
Vidi sve komentare