To je to što me zanima!

Sabor je jednoglasno skinuo imunitet Čavlović Smiljanec

USKOK bivšu šeficu Porezne uprave tereti za kazneno djelo trgovanja utjecajem. Rekla je da će o Linićevim optužbama raspravljati na Glavnom odboru stranke
Vidi originalni članak

Sabor je jednoglasno ukinuo imunitet bivšoj ravnateljici Porezne uprave i zastupnici Nadi Čavlović Smiljanec (SDP) kako bi se nastavila istraga i omogućilo vođenje kaznenog postupka koje je tražio Uskok zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela trgovanja utjecajem. Sabor je raniju odluku MIP-a potvrdio sa 112 glasova za. Prije samog glasovanja Nada čavlović Smiljanec nije bila raspoložena za razgovor o optužbama koje je na njezin račun iznio Slavko Linić.

- Nema ništa! Ništa ne odgovaram. Sve ću reći na Glavnom odboru stranke, to je mjesto gdje ćemo raspravljati - kazala je u hodu Čavlović Smiljanec.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • najindustrijalizovanija 01.06.2014.

    Ne znam što će uopće nekome imunitet ???? Vjerojatno zato što se žele svi unaprijed zaštititi budući su skloni bogaćenju na nezakonit način. A žalosno jer bi morali biti primjer i moralna vertikala društva.

  • SAINT 30.05.2014.

    Nije mi jasno žašto se oko županice sve utišalo , a ona ima najviše informacija kao bivša madam, tko je od SDPovaca koristio usluge njenih dama.

  • mojne_mi_ 30.05.2014.

    posvuda samo i jedino politika i politikanstvo, a nigdje ono što nam treba - stručnost, sposobnost, obrazovanost, rad i red, provođenje zakona i jednakost pred njim, bolji život, uređena država, itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare