To je to što me zanima!

Sačekuša: Izrešetali muškarca u automobilu ispred kuće

Ubijeni Blažo Đ. je policiji poznat od ranije i u dosjeu ima više od 10 kaznenih djela, među kojima su otmica, krađa, razbojništvo, iznuda. U kući je živio s djecom i bratom
Vidi originalni članak

Blažo Đ. (39) ubijen je u subotu oko 17 sati pred kućom u beogradskom naselju Dušanovac na Voždovcu dok je automobilom BMW izlazio iz garaže, piše Blic.

Napadač je ispalio više hitaca u žrtvu iz automobila u kojem je bio s vozačem i nakon toga su pobjegli. Prema neslužbenim informacijama bijeli BMW X5 nađen je zapaljen nekoliko kilometara dalje, kao i automatska puška za koju se vjeruje da je korištena u napadu.

Policija napadače traži. 

Ubijeni Blažo Đ. je policiji poznat od ranije i u dosjeu ima više od 10 kaznenih djela, među kojima su otmica, krađa, razbojništvo, iznuda...

Susjedi kažu da je Blažo živio s dvoje male djece i s obitelji svog brata koji je nakon pucnjave odmah izletio iz stana, razbio staklo od automobilu i pokušao pomoći bratu. 

Susjedi kažu da se Blažo doselio prije tri godine, a prije dvije godine je uhićen zbog sumnje da je sudjelovao u ubojstvu, te da su i on i brat proveli u zatvoru po godinu dana.

Blažo i brat su imali zaštitare jer su ih već ranije napadali. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Eva Maras 11.03.2018.

    Bio poznat policiji i šire , to je cijena slave. Jadna djeca i obitelj , ostali bez hranitelja i lagodna života. Da li ista zla sudbina čeka i brata, jer jedno zlo nikada ne dolazi samo?

  • 11.03.2018.

    Jel ima kakvih vijesti i iz ostatka Srbije?

  • belizagrebgrad 11.03.2018.

    Di vam je to, što su vam ti ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare