To je to što me zanima!

Sačić: 'Branitelji su uznemireni komemoracijom pripadnicima agresorske vojske u Karlovcu'

Željko Sačić kazao je kako su hrvatski branitelji duboko uznemireni najavom da će se 21. rujna na Koranskom mostu održati komemoracija za pripadnike agresorske vojske koji su napadali Karlovac
Vidi originalni članak

Zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić  u slobodnim govorima u Hrvatskom saboru je kazao je kako je to najavio predsjednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) Milorad Pupovac i ljudi oko njega optuživši ga da ponovno radikaliziraju Srbe u Hrvatskoj  te da se opet podgrijavaju priče o tome kako ih napadaju i ugrožavaju ustaše i klerofašisti.

Pozvao je na otpor najavljenoj komemoraciji na Koranskom mostu, napominjući kako "ima razumijevanje na ljudskoj razini za one koji su izgubili svoje bližnje kao agresori u velikosrpskoj agresiji, ali da ih komemoriraju u krugu obitelji".

OBLJETNICA Ratno stradanje Petrinje: U ratu je izgubilo život 598 građana, a još se ne zna sudbina za njih 89

"Ne možemo dopustiti reviziju oslobodilačkog karaktera Domovinskog rata, relativizaciju uloge velikosrpskog agresora i komemoriranje njihovim pripadnicima na Koranskom mostu, kao ni groblje 'šajkača' u Borovom selu te izjednačavanje agresora i žrtve te takve pojave treba zabraniti", poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • RI051_1 19.09.2020.

    Ova vlada pljuje po HR i njenim braniteljima a oni šute jer ih ima puno lažnih i briga ih za srpske derneke, važne su vojne penzije

  • 19.09.2020.

    Poginuli bi bili ponosni zbog cega su dali svoju mladost i zivote

  • Vukovar90 18.09.2020.

    Ne, docice Pupovac da se isplace, pa Boris Milosevic jer i on odavno nije suze pustio ,seka Dragana , i seka Anja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare