To je to što me zanima!

Pogledajte sramotu u Saboru: HDZ-ovac Sačiću: Titovo govedo! Ovaj odgovorio: Ti si ništarija

Sačić je prozvao HDZ-ove zastupnike, hrvatske branitelje,  Deura i Josipa Đakića da šute o učiteljici koja je prošle godine dobila nagradu za najučiteljicu u Hrvatskoj, a koja je pogrdno pisala o braniteljima
Vidi originalni članak

Saborsko glasovanje o radu pravobraniteljice za djecu za 2021. posvađalo je u srijedu Suverenista Željka Sačiča i HDZ-ovog Ante Deura koji su razmijenili uvrede.

Sačić je prozvao HDZ-ove zastupnike, hrvatske branitelje,  Deura i Josipa Đakića da šute o učiteljici (Snežana Šević) koja je prošle godine dobila nagradu za najučiteljicu u Hrvatskoj, a koja je pogrdno pisala o braniteljima.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

RAZVOJ I KVALITETA SPORTA Sabor imenovao Nacionalno vijeće za sport, nova predsjednica je Danira Bilić

- Zar vas nije sramota, ta žena je dobila nagradu za najučiteljicu- upitao ih je Sačić.

Uzvratio je Ante Deur (HDZ) upitavši ga je li još uvijek Jugoslaven ili Hrvat te ga nazvao „ Jugoslavenčino jedna stara, Titovo jugoslavensko govedo, stara milicajčina koji je zatvarao hrvatske domoljube”.

- Srami se- poručio mu je Deur.

POGLEDAJTE VIDEO: 

BOLJA PRAVA POTROŠAČA Sabor jednoglasno donio Zakon o predstavničkim tužbama

Sačić mu je uzvratio uvredom te ga nazvao „moralnom ništarijom i ruglom” kojeg bi HDZ trebao izolirati da im ne šteti.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u više navrata je apelirao na zastupnike da prestanu s takvim izričajem koji je, naglasio je, nekoristan i uvredljiv, ne koristi ni njima, ni Saboru, niti bilo kome drugome. 

 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • take it back1 25.05.2023.

    Gledao sam to umjetničko djelo dvojice koji su sudjelovali u ostvarenju državnog udara prije 7 godina. Jedan je od tog izuzetno profitirao a drug nije. Sada vidite tko je sudjelovao u tom udaru. Zanimljiv je bio Njonjo. Jedva da je rekao nešto o opomeni. Izbacivanje iz sabora nije bilo ni u primisli. Da je to bio netko iz oporbe ne bi smijo u sabor ući idućih mjesec dana.

  • s manistre se vidi šalša 25.05.2023.

    Sačić je tako tako izgubljen u prostoru i vremenu ali kad vidim ovog ugojenog kleptomana kako proziva nekog, smijeh zivi.Kao kad lopov vice drz'te lopova.Zivi dokaz da ap termalni ispusni otvor ne poznaje granice kad se i ovaj uspio ugurati unutra.

  • D.Vader_43 25.05.2023.

    Ante Deur je Vukovarski branitelj koji je bio u logoru, tako da svako poštovanje ima od mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare