To je to što me zanima!

Sačmaricom gađao jabuku, pa pogodio svata u testise

Srbija: Mladić je po običaju pucao u jabuku na kolcu kako bi mladu mogli voditi u crkvu. Pušku je neoprezno preklopio te je ona slučajno opalila
Vidi originalni članak

Dok su po srpskom svatovskom običaju u nedjelju pucali u jabuku u selu Otanj, mladić je slučajno opalio iz sačmarice te u prepone pogodio Ivana R. (30) iz Podgorice. Nesretnog svata, koji je doputovao na vjenčanje rođakinje, odmah su prevezli u bolnicu gdje su ga operirali. Nije u životnoj opasnosti, no ozlijeđeni su mu testisi, rekli su u bolnici za srpski Press.
Svatovi su u 10.30 sati stigli u dom Branka B. po mladu, no kako običaj nalaže, morali su prvo iz puške pogoditi jabuku nabijenu na kolac. Dva gosta pucala su iz lovačkih pušaka, a mladić iz Arilja pucao je iz sačmarice. Sva trojica su promašila metu, te je mladić htio ponovno pokušati, no nakon što je napunio pušku, neoprezno ju je preklopio te je ona opalila. Sačma je prvo pogodila zid kuće, odbijala se po dvorištu, te je nekoliko zrna završilo u Igorovom međunožju, a nekoliko ih je ogrebalo još dvoje gostiju.
Policija je na razgovor privela svu trojicu strijelaca, a svadba se nastavila.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • HUMI 01.02.2010.

    Oružje i alkohol ne idu skupa.... Veselite se bez oružja !!!!!!!!!!!!

  • miki-zg 01.02.2010.

    Jedan psihijatar je jednom dao dobru dijagnozu o Stbima.... zvao se Jovan Rašković, a bio je vođa pobune u Hrvatskoj. :))

  • dusansk 01.02.2010.

    Hahahahaha- koje kastriranje !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare