To je to što me zanima!

SAD i WHO dogovorili su izradu dodatnih studija o koroni

Ranije ovoga mjeseca WHO je pozvao na zajednički rad na istrazi ako bi se otkrilo porijeklo koronavirusa, no Kina je odbila planove za dodatne preglede laboratorija i tržnica na svom teritoriju
Vidi originalni članak

Američki državni tajnik Anthony Blinken susreo se u srijedu s glavnim direktorom Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Tedrosom Adhanomom Ghebreyesusom u Kuvajtu kako bi dogovorili izradu dodatnih studija vezanih uz otkrivanje što je prouzročilo pandemiju virusa COVID-19.

"Na sastanku je naglašeno kako u sljedećoj fazi istraga mora biti pravodobna, utemeljena na dokazima, transparentna i trebaju je voditi stručnjaci na koje se neće moći utjecati", stoji u priopćenju State Departmenta.

OPASNE TEORIJE ZAVJERE Porijeklo virusa: Konspiracijske priče se rijetko pokažu točnima

Ranije ovoga mjeseca WHO je pozvao na zajednički rad na istrazi ako bi se otkrilo porijeklo koronavirusa, no Kina je odbila planove za dodatne preglede laboratorija i tržnica na svom teritoriju.

Prvi slučajevi zaraze virusom COVID-19 kod ljudi zabilježeni su u gradu Wuhanu u prosincu 2019. godine, a Kina odbacuje teorije kako je virus "procurio" iz nekog od njezinih laboratorija.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • skija 29.07.2021.

    Ukupan broj potvrđenih slučajeva u kontinentalnoj Kini iznosi 92.605, dok je dosad umrlo ukupno 4636 osoba.🧐🧐🧐

  • skija 29.07.2021.

    Jos jedan put kako su Kinezi prezivjeli tu opaku stvar bez šprice🧐🧐🧐

  • samoproglašena antifuksica 29.07.2021.

    "dodatne studije" po pitanju bolesti o kojoj su kovidi*otski strucnjaci i znanstvenici te pro(lje)vakseri doznali apsolutno sve i o kojoj su napravljena nebrojena visedesetljetna istrazivanja na temelju kojih su donosili iznimno strucne stozerske znanstvene odluke?! nema potrebe, o koroni znamo apsolutno sve pa imamo temelja za donositi odluke koje nisu jeftine, pateticne i prozirne vec iznimno relevantne i autoritativne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare