To je to što me zanima!

SAD nam poklonio oklopnjake: 'ISIL ćemo pobijediti zajedno'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Amerika je Hrvatskoj predala 212 oklopnih vozila. Primopredaji je prisustvovao general Martin Dempsey, načelnik združenog stožera oružanih snaga SAD-a
Vidi originalni članak

Amerika je u ponedjeljak Hrvatskoj u Zagrebu predala oklopna vozila . U vojarni Croatia bilo ih je izloženo 20-ak, a predano je ukupno 212 vozila . Primopredaji je prisustvovao general Martin Dempsey , načelnik združenog stožera oružanih snaga SAD-a.

Rekao je da mu je drago da je ovo jedna u nizu pomoći Hrvatskoj. Sjedinjene Američke Države su od 1995. do danas Hrvatskoj pomogle s oko 100 milijuna dolara. Rekao je da SAD i Hrvatska nastavljaju suradnju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Govorio je i o ISIL -u.

Rekao je da treba identificirati tko je glavna prijetnja i da je treba zajedno pobijediti , ali naglasak mora biti na tome da arapske zemlje pobijede ISIL.

Hrvatska još ne zna koja joj je uloga u borbi protiv ISIL-a

Hrvatski ministar obrane Ante Kotromanović je rekao da mi još ne znamo koja je točno naša uloga u borbi protiv ISIL-a. O tome će se naime razgovarati u ponedjeljak na sastanku.


Idi na 24sata

Komentari 316

  • ben hur panonius 24.09.2014.

    to što Hrvatska Vlada još uvijek ne zna svoju ulogu u ovoj akciji i nije nekakvo čudo,oni od dolaska na vlast ne znaju koja je njihova uloga..

  • da ne povjerujes 23.09.2014.

    Kakav je to ministar koji ne zna sta mu je radit? Trenutni otkaz! Koliko ce nas to kostati? Jel se tu sto pita nas? To je kao da vam neko gurne ruku u dzep i uzme 500 kuna bez pitanja,to je kradja.Prvo uredimo nase dvoriste pa onda sredjujmo tudje.Jaoooo,mislim da mi je upravo pukao cir.Nije uzalud ona pjesma zivim kao ministar,ni brige ni pameti.

  • SAM TE GLEDAM 23.09.2014.

    Dali Ameri nama trash da ne bace a sebi nabavili nove bolje i jače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare