To je to što me zanima!

SAD: Oteli ju iz krevetića baš kao i Madeline McCann

Nestanak Haleigh Cummings (5) prijavio je njezin otac na Floridi. Malenu Haleigh su oteli iz kreveta dok je spavala kraj svog brata (3) u kamp-kućici
Vidi originalni članak

Slučaj floridske Madeline McCann šokirao je Ameriku. Haleigh Cummings (5) oteli su iz kreveta u utorak ujutro dok je spavala kraj trogodišnjeg brata. Na sličan način nestala je i malena Madeline. Floridska policija organizirala je veliku potragu za djevojčicom i ispitala 44 muškarca osuđena za seksualne napade, koji žive u blizini kuće obitelji Cummings. Nestanak kćeri prijavio je otac koji je toga jutra vidio otvorena vrata njegove kamp-kućice i prazan krevetić. Djecu je te večeri čuvala očeva 17-godišnja djevojka koja nije ništa primijetila. Roditelji Haleigh su već par godina rastavljeni.
- Ako je netko vidio moju kćer molim vas da mi se javite. Ja samo želim da se moja malena Haleigh vrati doma - zavapio je pred novinarima shrvani otac, Ronald Cummings (27). Prije deset godina na Floridi je pedofil oteo djevojčicu (10) iz kamp-kućice u kojoj je živjela sa roditeljima. Nakon seksualnog iživljavanja, pedofil i ubojica živu ju je zakopao. Monstruma su osudili na smrtnu kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • slama 13.02.2009.

    strava,ne kužim baš kak se to zbilo odnosno di je bila klinka koja ju je ,kao ,čuvala

  • ciciban3 13.02.2009.

    Smrtna kazna - to je jedino moralno, zakonsko i bezuvjetno trajno rješenje za pedofile! Ne vjerujem u nikakvo izlječenje!

  • tajnamoja 13.02.2009.

    Freedom call ima stvarno zanimljiv avatar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare