To je to što me zanima!

Sadio indijsku konoplju, a otac u kući ilegalno držao oružje

Policajci su na širem području Lekenika u obilasku nasada indijske konoplje zatekli 31-godišnjaka. Dobio je kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojnih droga
Vidi originalni članak

Policajci su na širem području Lekenika u obilasku nasada indijske konoplje zatekli 31-godišnjaka. Policija ga sumnjiči da je početkom travnja na dva polja na području Lekenika zasadio ukupno 23 stabljike indijske konoplje koje su izrasle do visine od 110 do 190 centimetara. 

Pretragom obiteljske kuće  uz angažiranje policijskog psa za detekciju droga, pronađena je I oduzeta još jedna  stabljika indijske konoplje i 168 grama marihuane. U kući je nađeno i streljivo koje je njegov 60-godišnji otac nezakonito držao.

Zbog zlouporabe opojnih droga 31-godišnjak je kazneno prijavljen dok je njegov 60-godišnji otac prekršajno prijavljen po Zakonu o oružju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • arwen0909 24.08.2011.

    bas cudno da, kad ce vlada i policija shvatit da nekim stvarima ne mogu stati na kraj, kao npr pusenju trave(koja nije nikog ubila,za razliku od alkohola) ili kurvama... zasto jednostavno ne legalizirati to sve i fino kupit pare od poreza,ma izvukli bi se iz krize u rekordnom roku! a tu dizu drame kad netko zapali frulu, isse, kad se nekom nesto lose dogodilo od toga ili kad je netko napusen napravio nekome nesto nazao? bitno da je to drooooga uuuu,narkotrziste i sta ja znam,de otvorite oci i pogledajte samo koliko zla alkohol nosi samom pojedincu,zatim i njegovoj obitelji,a vrlo cesto i neduznim ljudima koji se nadju u krivo vrijeme na krivom mjestu! zao mi je samo sto o svemu tome pricaju neznalice koje pojma nemaju sta pricaju! sramota me sto sam iz ove glupe zemlje, tu ljudi kojima smo vjerovali besramno kradu a oni se okomili na nekog tko si je htio ustedit malo para i posadio si zize uuuu,treba ga streljat il nest... c c c

  • ludi_markan 23.08.2011.

    Ma ovo je loše ni jednog heda sve samo lišče i grane......

  • leonarda08 23.08.2011.

    23 stabljike indijske konoplje - strašno - big deal - koja vijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare