To je to što me zanima!

Sakoman: 'Otac me nazvao i rekao da je sin izmislio priču radi mame'. Odgovorio i Vladi

Iako je ranije govorio da mu je nevjerojatan sadržaj MUP-ova izvještaja, Slavko Sakoman je navečer rekao kako je razgovarao s ocem mladića te mu je rekao da je sin izmislio priču
Vidi originalni članak

Otac mladića me nazvao i rekao nakon razgovora sa sinom da svima kažem da je "sin izmislio priču radi mame", rekao nam je psihijatar Slavko Sakoman. 

- Time i moja priča o toj temi prestaje - dodao je.

Odgovorio je i Vladi koja je ranije za N1 rekla da se radi o neistinitim i neutemeljenim navodima Sakomana, za koje je i policija utvrdila da su netočne. 

DEMANTIRALI SAKOMANA Policija: Priča o policajcima koji šmrču kokain je izmišljena!

- Neprofesionalno je, zlonamjerno i neodgovorno od g. Sakomana da proziva i izlaže javno obitelji članova Vlade i hrvatsku policiju, očito s namjerom diskreditacije, koristeći se navodima koji su lažni - poručili su iz Banskih dvora.

- Ako Vlada RH smatra da je tom pričom i negiranjem te priče narušen njen UGLED, ja Vladi RH poručujem da je njen ugled sigurno bio višestruko teže narušen, kada je krovno EU tijelo za pitanje droga (EMCDDA) u izvješću za 2021. objavilo da se Zagreb te godine po potrošnji amfetamina našao na prvom mjestu liste od 82 grada. Taj podatak govori da je po trovanju građana drogom i velikom crnom biznisu povezanom s prodajom droga izbio na neslavno prvo mjesto - naveo je te ih upitao: "Tko je za to odgovoran?".

OGLASIO SE OKO ŠOKANTNIH TVRDNJI Šef Službe kriminaliteta droga o Sakomanu: 'Znam ga dugo, ovo nije prva neodgovorna izjava'

- Zagreb je bio na prvom mjestu po trovanju kanabisom u radne dane, na šestom mjestu po trovanju drogom ecstasy i na osmom mjestu po drogiranju KOKAINOM. Pri vrhu smo EU zemalja po korupciji i navlačenju građana (masovnim oglašavanjem) na kockanje. Ovdje se radi o ogromnoj ugrozi zdravlja stotine tisuća građana i gubitku novca a zaradi org kriminala a tom pitanju ni Vlada a biti Sabor nije posvetio niti jednu ozbiljnu raspravu. Time se svakodnevno ruši ugled Vlade RH u očima građana koji financiraju rad te institucije - upitao je Sakoman.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Nada b3 27.01.2023.

    Dr. Sakoman je poradi svoje pohlepnosti da bude u mas mediju izmislio priču, nadogradio je i iskoristio svog pacijenta da mu bude pozadina. Sve je radio svjesno i zlonamjerno. Nema on srama ni čestitosti. U glavi mu je samo osveta jer ga država nije nagradila i omogućila mu da negdje bude u nekoj državnoj sinekuri kako si je on to zamislio pa se sada sveti.  Jasno ljudi mu vjeruju i misle da je sve istina. Nisu mogli zamisliti da takav čovjek laže. Takav intelektualac i poznati psihijatar. On je sramota za psihijatriju.  

  • Orep 26.01.2023.

    Nazvala ga majka, pa ga nazvao otac, pa ga priveli u dorh, pa.. Ajde sakomane-narkomane, lezi u penzijske krpe, dosadan si.

  • Mercenary 26.01.2023.

    “Mali” je prošao tretman pa je morao povuci izjavu, naravno samim tim i Sakoman…inace “padaju” vojnici sa kokom, zatvorski čuvari…zašto nebi i policajci …nije čudno da obijaju sami sebi sefove, reketare naokolo (pa još dobiju i batine za to) …a sad je čudno pa povuku….da ih se sada testira iznenada….u HR bi bilo barem 50-tak pozitivnih plavaca…

Komentiraj...
Vidi sve komentare