To je to što me zanima!

Sam u kući: Ministar Slavko Linić ne zna za godišnji odmor

Nakon operacije žučnoga kamenca ministar financija Slavko Linić odmah će nastaviti raditi, a premijer Milanović i većina ministara odmaraju se duž Jadrana
Vidi originalni članak

Ostali ministri odmah su nakon proslave Oluje pohitali na more, a Slavko Linić ostaje u Zagrebu.

Nakon operacije žučnoga kamenca odmah će nastaviti raditi. Kaže da si ne može priuštiti godišnji odmor. U lipnju je koristio nekoliko slobodnih dana tako što je spojio vikend između Dana antifašističe borbe i Dana državnosti, i to mu je bilo dovoljno da “napuni baterije”.

- Ljudi koji se ne odmaraju ne mogu biti korisni - izjavio je početkom ljeta premijer Milanović, a poslušali su ga svi ministri, osim Linića. I Radimir Čačić si je priuštio godišnji. Prvo je otišao u Kranjsku Goru malo se ohladiti, a potom će na svom brodu Skitnica ploviti Jadranom.

Najviše ministara odmara se na Braču - Arsen Bauk, Ranko i Rajko Ostojić te Orsat Miljenić. Premijer će godišnji provesti u rezidenciji na Hvaru te navodno skoknuti i do Brijuna.




Idi na 24sata

Komentari 121

  • Kissiewee 09.08.2012.

    Ja sam sigurna da je u kući ostao i Mirko pored Slavka.

  • pomorac1973 08.08.2012.

    Može doć u Kraljevicu u svoj hotel Almis koji je kupio na tuđe ime.Možda je brodogradilište zbog toga zatvoreno jer će hotel imati bolje poslovanje ako je umjesto škvera marina u blizini.

  • zvrka1977 08.08.2012.

    bolje da i on ode na godišnji. najviše štete naprave dok "rade"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare