To je to što me zanima!

Samo izbjeglice iz Sirije, Iraka i Afganistana smiju ući u Srbiju

Očevidac na grčkoj granici s Makedonijom je rekao da je i makedonska policija počela preko noći vraćati sve migrante koji nisu iz Sirije, Iraka i Afganistana
Vidi originalni članak

Srbija i Makedonija počele su dopuštati prolaz samo Sirijcima, Iračanima i Afganistancima, priopćio je UNHCR u četvrtak.

Glasnogovornica UNHCR-a rekla je da su ostali migranti vraćeni te da su stotine migranata ostale na granicama. Očevidac na grčkoj granici s Makedonijom je rekao da je makedonska policija počela preko noći vraćati sve migrante koji nisu iz Sirije, Iraka i Afganistana.

- Jučer oko 18.00 sati Srbija je počela vraćati (Makedoniji) sve osim Sirijaca, Iračana i Afganistanaca", rekla je glasnogovornica UNHCR-a Melita Šunjić. "Makedonija je zatvorila granicu oko 3 sata ujutro i oko stotinu ljudi  ostalo je stajati na ničijoj zemlji - rekla je Šunjić.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kesha 19.11.2015.

    Ionako govore da zračni napadi nisu dovoljni da mora krenuti pješadija. Sjajna prilika da se unovači najmanje pola milijuna mladih,snažnih muškaraca između 18i30god. Nitko ih u tolikom broju ne bi uspio okupiti pa su tako puno,puno brojniji od ISIL-a. Nisu valjda mislili da će im naše pješaštvo oslobađati zemlju?

  • ptica nebeska 19.11.2015.

    Pa nisu li svi iz Sirije iz Damaska i bas krenuli nastaviti studij?

  • croat1234 19.11.2015.

    samo iz sirije, iraka i afganistana smiju uci.. pa majke ti pa i od tamo dolazi oni najgori..

Komentiraj...
Vidi sve komentare