To je to što me zanima!

"Samo sam se debljala kako bih zadovoljila svog partnera"

Patty Sanchez je težila nevjerojatnih 327 kilograma. Enormno se udebljala samo kako bi udovoljila svom partneru. Nakon što su konačno prekinuli, 'skinula' je 107 kg
Vidi originalni članak

Patty Sanchez (51) iz Nevade namjerno se bolesno udebljala kako bi zadovoljila fetiš svog dečka. Dnevno je unosila čak 13.000 kalorija i došla do nevjerojatnih 327 kilograma.

- Hodali smo 10 godina i u početku ga nisu zanimale velike žene, ali kasnije je rekao da sam mu otvorila posve novi svijet u kojem je uživao - prisjeća se Patty.

- Rekao mi je kako mašta o tome da me hrani i 90 posto naše veze vrtjelo se oko jedenja - ja volim kuhati i jesti, a on me volio gledati kako jedem i gladiti me po trbuhu - govori Patty. 

U jednom trenutku njezin dečko je želio da bude najdeblja žena na svijetu.

- Polako sam umirala. Shvatila sam da radim neke stvari samo kako bih zadovoljila druge. Nikada se ranije nisam bojala smrti, o tome nisam razmišljala postajući sve deblja i deblja. Kada sam dotakla dno i kada više nisam mogla otići u kupaonicu bez pomoći, pomislila sam da neću moći biti tu za moju djecu i unuke. Shvatila sam što sam napravila i kajem se - kaže Patty, inače majka četvero djece.

Kada je konačno prekinula sa svojim dečkom fetišistom, krenula je s dijetom. Smršavjela je čak 107 kg, ali još je čeka težak put.

- Imam savjet za žene - nemojte dozvoliti da vas partner kontrolira i nemojte mu sve udovoljavati. Gledajte na posljedice, jer sam zbog toga otišla umalo u smrt - zaključila je Patty.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • pepica1 26.04.2016.

    i tako si je ona našla opravdanje za prejedanje-ljubav....sad je skinula kile i bit će sve u redu ukoliko se opet ne zaljubi.....nadam se samo da se neće zaljubit u tipa koji ima fetiš na jednonoge žene koje jedu...(ili nešto slično tome)

  • Old Kresoje 26.04.2016.

    Mala je bomba.

  • PATRICIA 26.04.2016.

    Isssooo miki....zbog ljubavi ,da bi udovoljile muskarcu,neke zene si svasta dopustaju i nerazumno se ponasaju.Sto joj je ovo trebalo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare