To je to što me zanima!

Sanader i Bebić na Adventu: "Popili su sok od jabuke..."

Nisu se dugo zadržali. Uzeli su sok od jabuke. Pričali su i čim su ga popili, otišli su dalje prema Trgu. Djelovali su raspoloženo - rekao nam čitatelj. Cijena soka od jabuke je 20 kn
Vidi originalni članak

Ivo Sanader, bivši premijer i sadašnji osumnjičenik za niz kaznenih djela, svratio je u ponedjeljak u Zagrebu pred jednu od adventskih kućica sa svojim prijateljem Lukom Bebićem.

- Nisu se dugo zadržali. Uzeli su sok od jabuke. Pričali su i čim su ga popili, otišli su dalje prema Trgu. Djelovali su raspoloženo - rekao nam čitatelj.

Cijena soka od jabuke je 20 kn.     

Idi na 24sata

Komentari 93

  • ina67 12.12.2017.

    Baš lijepo, eto zajedništva.

  • Miške 12.12.2017.

    Tim Dalmatincima, poštovanje : ne odriču se prijatelja u nevolji. Zagorci bi svoga odmah zaboravili i okrenuli se protiv prijatelja u nevolji. Sjetite se Jarnjaka.

  • 12.12.2017.

    joj po ovim kometarima se vidi da ste dno dna i to ono suplje dno , Sanaderu je sve namesteno i to mu je namestila EU da se skine s vlasti , jer im je smeto zato sto je pametniji od mnogih politicara u EU , da je on slucajno bio politicar Francuske , Belgije ili bilo koje druge drzave drmo bi on EU ali mi hrvati neslozni , glupi i naivni pa kako da nas vodi tako pametan politicar !!!! sluso sam ga u parlamentu u Strasburgu ,na svaku ima odgovor i to na svim jezicima !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare