To je to što me zanima!

Sanader je prije bijega sakrio imovinu od 4 milijuna kuna?

Među umjetninama koje su zaplijenili iz Kozarčeve nema pet slika Vlahe Bukovca koje su Sanaderu vraćene iz galerije u Haagu neposredno prije no što su ga uhitili
Vidi originalni članak

Za postav retrospektive Vlahe Bukovca u Haagu 2009. godine Ivo Sanader posudio je Modernoj galeriji pet njegovih slika. Primopredaju je potpisala supruga Mirjana, a osigurane su na 230.000 eura. Iako su trebale biti vraćene početkom 2010., slike su ostale u depou Moderne galerije. Bivši premijer dobio je ih tek krajem prošle godine, nekoliko tjedana prije uhićenja. Nije poznato gdje ih je sklonio. Pri zapljeni pokretnina istražitelji nisu pronašli ni njegovu kolekciju satova. Prema pisanju Jutarnjeg lista, ukupna vrijednost sakrivene imovine kreće se oko četiri milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • JerkoKC 21.01.2011.

    Sakrio u Dugobabama u štali za tovara ka će je i on.

  • ッi シ 19.01.2011.

    vi gledate samo male cifre a on ima preko 500 mil. eura jeste naivni

  • fzeljko 19.01.2011.

    mislim da bezbrižno u svijet možemo odaslat poruku da je pronađena pandorina kutija u hrvatskom izdanju kod sanadera u kući e šta se tu bude svašta isčitalo mada mislim da i tu budu proradili viši ciljevi pa se bude zataškalo jer mislim da bližnji suradnici bi mogli u veliku kuću na neodređeno vrijeme e šta nas čeka u 2011 osim zanimljivih događaja nakon iščitavanja "skrivene pošte"

Komentiraj...
Vidi sve komentare