To je to što me zanima!

Sanader: Kerum i Ostojić puno zuje, malo meda daju

Željko Kerum Splićane je na skupu častio pivom i ćevapima, a Ivo Sanader je s HDZ-ova skupa rekao da je 'dosta blefera koji su do podne pijani'
Vidi originalni članak

Željko Kerum je na skupu na punim splitskim Prokurativama u četvrtak navečer odgovorio Ranku Ostojiću i Ivanu Kuretu koji su ujutro na skupu aludirali da on šmrče kokain.
-  Spreman sam se ispred Boga i naroda testirati bilo kad - rekao je Kerum na skupu, na kojem je Splićane počastio besplatnim pivom, ćevapima i kruhom.
- Ponijeli su se nekorektno i sramotno. U 9 navečer me zovu da dođem ujutro na sučeljavanje. Pa nisam ja neki mali od kužine. A, ionako je bilo već šest sučeljavanja na kojima nisu ništa rekli - komentirao je Kerum svoje nepojavljivanje na sučeljavanju u četvrtak ujutro.  Ponovio je obećanja da će u Splitu nakon njegovog mandata trebati uvoziti radnu snagu. Obećao je i gradnju stanova, za koje će rata biti kao i cijena najma u podstanarstvu. U govoru se dotakao i Hajduka, te je rekao da će nakon izbora nešto mijenjati u klubu. Kaže da je klub dobio novac, a nije osvojio prvenstvo, a vjerojatno neće ni kup. Za to je neizravno optužio Kureta koji je predsjednik NO kluba. Na kraju je rekao da će od Splita napraviti najmoćniji grad na Mediteranu.

SANADER: DOSTA NAM JE PIJANIH BLEFERA
Istovremeno uz Kerumov skup na splitskoj pjaci je svoj predizborni skup imao i HDZ. Na njemu su se kandidati za gradonačelnika i župana Ivan Kuret i Ante Sanader izmjenjivali sa pjevačima Mladenom Grdovićem, Zoricom Kondžom i Đanijem Stipaničevim. Na skupu je bio i premijer Sanader koji je biračima rekao da oporbeni Ranko Ostojić i Željko Kerum 'puno zuje, a malo meda daju'. Poručio je neka ljudi jedu janjetinu kod Keruma, a glasuju za Kureta. Kaže i da će propasti radna mjesta, ako Kerum bude gradonačelnik.
- Dosta nam je blefera koji su do podne pijani, a popodne spavaju i misle da sve mogu kupiti novcem. Nećemo dopustiti da Kerum vlada Splitom jer on to ne zna - kazao je Sanader pred oko 1500 ljudi. Poručio je uz to i da vjeronauk u školi smeta onima koji žele zataškati komunističke zločine u II. svj. ratu, aludirajući na SDP te da je glas za Keruma isto što i glas za SDP jer se slabi pozicija HDZ-a.
Aktualni gradonačelnik Ivan Kuret obrušio se na protivničke kandidate da pričaju gluposti i daju lažna obećanja.
- Nemam vremena obećavati gluposti kao Kerum da ću izgraditi autoput do Moskve - poručio je Kuret i predstavio sedam mjera koje će pomoći Splitu.
1. besplatni javni prijevoz za učenike i studente
2. stipendije za studente s prosjekom 4,0 i višim
3. prijenosno računalo za svakog osmaša
4. za kupce prvog stana 1 posto kamate plaćat će grad
5. duplo veće božićnice za umirovljenike
6. bespravna gradnja moći će se legalizirati u 10 god. na rate bez kamata
7. poticati roditelje s više djece

Idi na 24sata

Komentari 27

  • cavata 15.05.2009.

    Sanaderu ti i tvoji banditi niste trizni već godinama,šta prodaješ maglu ...ajde malo prićaj o EU ta bajka godinama se vrti na TV.Sram te može biti i ti se pozivaš na boga za tebe je bog vlast i novac.

  • jelena 15.05.2009.

    Rugala se sova sjenici da ima velike uši... Sve je to ista gamad.

  • brzet 15.05.2009.

    Kerume pametniji si od svih protukandidata

Komentiraj...
Vidi sve komentare