To je to što me zanima!

Sanader nije niti tražio dozvolu da ode na vjenčanje svoje kćeri

Bruna Sanader vjenčat će se s Vedranom Vukadinovićem na ceremoniji u jednoj hvarskoj konobi. Mladenci na svadbu stižu iz Münchena gdje već nekoliko godina žive. Ivo je mogao zatražiti dozvolu da ode na svadbu
Vidi originalni članak

Kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, Bruna Sanader, vjenčat će se ove subote, ali njen otac neće prisustvovati na svadbi.

Potvrdila je to Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković za Jutarnji. Podsjetimo, Sanader je od 4. travnja u istražnom zatvoru u Remetincu zbog afere Planinska.

Dozvolu za prisustvovanje svadbi nije niti zatražio, dodala je Sloković. U jednom trenutku je razmišljao da ju zatraži, ali je odustao zbog činjenice da bi na svadbi morao biti u pratnji najmanje trojice pravosudnih policajaca.

Inače, sudovi u ovakvim situacijama odobravaju izlazak iz zatvora.

Bruna Sanader vjenčat će se s Vedranom Vukadinovićem na ceremoniji u jednoj hvarskoj konobi. Mladenci na svadbu stižu iz Münchena gdje već nekoliko godina žive.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 25.05.2019.

    E Ivo da si se brinuo o narodu ko šta se brineš da kćeri ne upropastiš vjenčanje, bili bi svi u boljoj situaciji, i ti bi mogao ponosno prisustvovati vjenčanje kao slobodan čovjek.

  • škver 21.05.2019.

    Ćaća, vidiš nije sve u lovi ,nešto je i u moralu i poštenju.

  • 21.05.2019.

    Juda !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare