To je to što me zanima!

J. Rošin izbačen iz HDZ-a: Tko me ne želi, taj me ne zaslužuje

Bilo mi je jako stalo do stranke ali ako mene netko neće onda me možda ni ne zaslužuje, komentirao je Rošin koji je za izbacivanje iz stranke doznao od novinara
Vidi originalni članak

Na sastanku županijske organizacije HDZ-a u srijedu su iz stranke izbacili Jerka Rošina, ekskluzivno doznaje Dnevnik.hr. Rošin više nije član HDZ-a zbog nezadovoljstva čelnika stranke. Da su ga izbacili iz stranke Rošin je doznao od novinara.

- Istina je. Čuo sam da sam izbačen iz stranke od novinara, zbog nezadovoljstva čelnika - smireno je komentirao Jerko Rošin izbacivanje iz HDZ-a. 

- Bilo mi je stalo do stranke ali ako mene netko neće onda me možda ni ne zaslužuje - kazao je dodajući kako mu je žao što se to dogodilo, ali da valjda stranka radi ono što je najbolje za njih. 

Smatra da su ga možda izbacili iz stranke zbog njegovih medijskih istupa i intervjua koji nisu bili po volji nekome kome se zamjerio. 

- Dogodilo se i eto ga. Žao mi je, ali ja sam miran i staložen čovjek. Vratio sam se u struku i politika mi neće nedostajati - zaključio je.

Župan Ante Sanader je za Večernji list kazao da su Rošina izbacili iz stranke zbog 'medijskih istupa koji su naštetili ugledu stranke'. Dodao je kako je Rošin prekršio stranački kodeks, a u HDZ-u se čvrsto drže toga da stavove treba iznositi unutar stranačkih tijela, a ne preko medija. 

Rošin je dobar prijatelj Ive Sanadera. Bio je jedan od jamaca za bivšeg premijera, koji ga je nazvao odmah po izlasku iz zatvora.  

Idi na 24sata

Komentari 49

  • zdrawe 29.12.2011.

    a ko moze nastetit ugledu stranke osim vas samih??

  • JerkoKC 29.12.2011.

    Već sam odavno rekao da Rošin nije za politiku.Gdje ga pogurneš tu ostane,ali je stručnjak oko pretvorbi poljoprivrednog zemljišta u građevinsko,ali samo za prijatelje.

  • banket u blitvi 29.12.2011.

    "dogodilo se i eto ga... ali ja sam isto iskoristio sve što sam mogao kao i ostali kriminalci u HDZ-u ... zaposlio sam kćer u Županiji koja ne zna što uopće tamo radi , obogatio se na račun stranke , kao "vrsni" stručnjak uništio grad Split u građevinskom smislu ,pogodovao građevinskoj mafiji , Split više liči - zahvaljujući meni kao vrsnom stručnjaku - na čardak ni na nebu niu na zemlji ...i šta me sada briga"- Jerko Rošin

Komentiraj...
Vidi sve komentare