To je to što me zanima!

Sandra vs. Aleksandra: Napala je Kolarić jer kritizira premijera

Bivša saborska zastupnica, sad SDP-ova europarlamentarka i supruga ministra Tihomira Jakovine na Facebooku je 'opalila' po, još uvijek, stranačkoj kolegici
Vidi originalni članak

Nakon što je predsjedništvo SDP-a iz stranke izbacilo Aleksandru Kolarić, i to zbog verbalnog delikta, čini se da napadi na nju od strane partije tu nisu stali. Štoviše, kruže društvenim mrežama. Bivša saborska zastupnica, sad SDP-ova europarlamentarka i supruga ministra Tihomira Jakovine na privatnom je profilu na Facebooku objavila kritičan status. Opalila je, sigurni su svi, po još stranačkoj kolegici. 

- Hohštapleri i prodavači magle u svom nevještom pokušaju razjedinjavanja stranke uvrijedili su pristojne članove SDP-a. Legitimno izabrano predsjedništvo pokazalo je što misli o tom jeftinom političkom triku - napisala je Sandra Petrović Jakovina

Kolarić, koju su iz stranke izbacili jer je javno pozvala predsjedništvo da urazumi premijera vezano uz Lex Perković, prepoznala se u spornom statusu i podijelila ga na svom profilu. Odgovorila je na prozivku. 

- Ovako me zbog mojeg političkog stava vrijeđa SDP-ova zastupnica u Europarlamentu. Njezina saborska plaća išla je direktno iz mojeg poreza. Ne živim od politike, a državi sam, za razliku od tvrtke njezina supruga, platila sve poreze - oštra je bila Kolarić. Nakon toga Petrović Jakovina više se nije oglasila. Kolarić su na Facebooku podržali mnogobrojni prijatelji. 

- Poražavajuće je da jedna ovakva moralno-intelektualna vertikala treba zastupati naše interese u Europskom parlamentu - samo je jedan od komentara. Kolarić, koja je još SDP-ovka, javno je rekla da 'Lex Perković' šteti Hrvatskoj. 

- Žalit ću se i iskoristiti sva pravna sredstva. Ovo je znak da u stranci vlada strah - poručila je Kolarić, koja je gostovala na Weekend Media Festivalu u Rovinju. 

Na raspravi o političkoj komunikaciji opet je kritizirala premijera. Ne sviđa joj se njegov stil niti to što prečesto koristi latinske fraze.

Idi na 24sata

Komentari 210

  • melica-mea 22.09.2013.

    Ova mi baš i izgleda kao MUU.

  • emil šokić 22.09.2013.

    Sandra, naletila si ti na malo jaču "protivnicu", nije ti ona mužić, pa da šuti i klima glavom

  • liliana 22.09.2013.

    Čula sam da je Sandra srpkinja,ne znam koga zastupa u EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare