To je to što me zanima!

Saša Cvetojević: Za svoje prvo računalo sam cijepao drva

Da, za svoje prvo računalo sam cijepao drva, a onda sam prodavao videoigre i programe - rekao je mladi milijunaš Saša Cvetojević gostujući u Nedjeljom u 2
Vidi originalni članak

Mladi milijunaš Saša Cvetojević, čovjek koji se ne srami reći da je bogataš u romansiranoj biografiji ispričanoj Aleksandu Stankoviću u ‘‘Nedjeljom u dva’’ tvrdi da je prvi novac zaradio kao fizikalac.

- Da, za svoje prvo računalo sam cijepao drva, a onda sam prodavao videoigre i programe - rekao je Cvetojević. 

Roditeljima je, kaže, dugo trebalo da prihvate da ne razmišlja o tome da se stalno zaposli nego da samostalno zarađuje. Ono što mu je sada cilj - raditi što više s državom jer je u Hrvatskoj više od 50 posto poslova vezano za poslove uz državu. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • ZekoTiReko 06.02.2015.

    Danas prodavači magle i prazne slame najbolje prolaze sramota

  • Ray Barone 04.02.2015.

    Pretpostavlja se tu puno toga, no nitko nije rekao ništa konkretno i opipljivo za Cvetojevića...ima momak i dobre poteze i osobine, vjerujem da nije loš, koliko vidim imao je dobro situirane roditelje, a sad, za proboj na Hrvatskom tržištu moraš imati nešto mračno u sebi...ako mu država redovito plaća onda je to stvarno neviđeni presedan...

  • ljubica ljubičica_1 04.02.2015.

    Daj se skuliraj.Kako si uspja samo radit za drževne institucije.Voljela bi vidjet i jednog poštenog Hrvatskog gospodarstvenika . Koji nije nešto drmno u privatizaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare