To je to što me zanima!

Saša Mesić: Pa zar bih se trebala odreći svoga oca?

Pita se je li trebala čekati da prođu očevi mandati i ništa ne raditi 10 godina. Kaže da će se, prema njenom zahtjevu, plaća kretati kao u Poglavarstvu
Vidi originalni članak

Kći predsjednika Stjepana Mesića, Saša (48), odgovorila je na optužbe kako je zahvaljujući ocu došla  na dužnost predsjednice Uprave tvrtke Terme Zagreb.
- Pitam se je li moj otac negativna osoba i bih li ga se trebala odreći - rekla je u razgovoru za Index. Tvrdi da ona, ni itko drugi iz Ine nisu tražili da joj plaća bude 25.000 kuna. Nagađanja da je ona tražila 7000 kn veću plaću od gradonačelnika opovrgnuo je i Ladislav Prežigalo, koji je rekao da u ovakvim gradskim poduzećima predsjednici zarađuju od 16 do 19 tisuća. Ona kaže da je predložila da se u prvoj godini plaće prilagode Poglavarstvu i da se odradi posao, a da se kasnije razgovara o plaćama. Na spomen nepotizma i primjedbu da su njen otac i predsjednik Ine Tomislav Dragičević prijatelji, kaže da su svi dobri s njime. Na pitanje zašto Ina na mjesto predsjednice Uprave nije predložila nekog dugog, kaže da je doktorirala u toj struci i po čemu bi netko drugi bio bolji od nje te da ne zna je li netko još bio u konkurenciji. O šutnji iz Ureda predsjednika o njenom imenovanju kaže da nemaju oni što razgovarati o njenom poslu. Pita se i je li trebala čekati da prođu očevi mandati i ništa ne raditi 10 godina te tvrdi da se kao doktor znanosti ne osjeća kao građanin drugog reda. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • rafa09 13.03.2009.

    Da je moj ja bi ga se odma odrekla.

  • tajnamoja 13.03.2009.

    Jel nema ni jedna poštena slika predsjednikovih kćeri, uvijek se jedno te iste undercover slike motaju po medijima?

  • virusica 12.03.2009.

    Ako je George Bush mogao postati predsjednikom nakon svog oca, ne vidim razlog zašto se jedna doktorica znanosti ne bi samo zaposlila u svojoj struci? Što bi bilo da je išla na predsjedničku kandidaturu? Pa valjda je uložila taj silan trud da doktorira da bi se uspila u životu a ne da bi radila u Dalmatinke u Sinju. Tko mi ne vjeruje nek pokuša doktorirat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare