To je to što me zanima!

Sastaje se Znanstveni savjet

Sastanak Znanstvenog savjeta održat će se videovezom, a nakon njega su predviđene i izjave. Krunoslav Capak je u ponedjeljak navečer rekao kako će Hrvatska razmišljati o proširenju upotrebe covid potvrda
Vidi originalni članak

U 9 sati počinje sastanak vladinog Znanstvenog savjeta. Sastanak će se održati videovezom, a nakon njega su predviđene izjave. 

Posljednji sastanak je bio 28. srpnja. 

Podsjećamo, članovi Znanstvenog savjeta Vlade su, između ostalih, Alemka Markotić, Krunoslav Capak, Dragan Primorac, Miroslav Radman, Igor Rudan, Gordan Lauc, Nenad Ban, Branko Kolarić i Zvonko Kusić.

UŽIVO NAKON ZNANSTVENOG SAVJETA Plenković o Laucu: 'Pa nismo mi SDP da tako izbacujemo ljude'

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak je u ponedjeljak navečer za RTL Danas komentirao situaciju oko korona virusa. Poručio je kako o trećoj dozi cjepiva svaki dan komuniciraju s bolnicama i ustanovama socijalne skrbi. Otkrio je kako se on cijepio trećom dozom nakon što je o njoj donesena odluka. 

Komentirao je i covid-potvrde te poručio da je njihova upotreba počela u medicinske svrhe, a zatim za olakšavanje prelaska granice, no da je u zemljama u našem okruženju njihova primjena puno šira. 

NAKON SASTANKA SAVJETA Božinović: Produžit ćemo mjere koje su na snazi. Naravno, one se uvijek mogu opet postrožiti

- Imamo to za neke vrste okupljanja i zdravstveni sustav i sustav socijale. Za očekivati je da će Hrvatska razmišljati u budućnosti da kao susjedne zemlje dodatno proširi covid potvrde - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Au🤦🏻♂Logike 19.10.2021.

    A jakih znanstvenika.

  • 19.10.2021.

    Ma jeli to i znanstvenik Frka? Bože nas oslobodi, odnosno idite ljudi raditi vani da nam se ovakvi znanstvenici mogu vratiti i osigurati nam totalnu propast!!

  • 19.10.2021.

    eeeeeeeeeee sada se treba dogovoriti kako narod dodatno zahebati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare