To je to što me zanima!

Sastanak na granici: Sj. Koreja je u stanju ratne pripravnosti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sastanak je dogovoren u selu Panmunjomu na dobro utvrđenoj granici. Dogovor o pokretanju dijaloga trebao bi ublažiti napetosti dva dana nakon razmjene vatre
Vidi originalni članak

Predstavnici Sjeverne i Južne Koreje trebali bi se sastati danas kako bi spriječili eskalaciju sukoba. Naime, istječe rok ultimatuma Sjeverne Koreje koja je zaprijetila "totalnim ratom" ako Južna Koreja odmah ne prekine propagandne operacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastanak je dogovoren u selu Panmunjomu na dobro utvrđenoj granici. Dogovor o pokretanju dijaloga trebao bi ublažiti napetosti dva dana nakon razmjene artiljerijske vatre između postrojbi dviju zemalja.

Podsjetimo, dvije Koreje su 2004. dogovorile da će razmontirati zvučnike za propagandu na granici. Južna Koreja ponovo je počela s emitiranjem 10. kolovoza . Sjeverna Koreja je pucala na zvučnike, a Južna je onda uzvratila artiljerijskom paljbom.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • 22.08.2015.

    Puna podrska narodu Sj. Koreje. Vrijeme je da poduzmu nesto po pitanju stalnih pogranicnih provokacija od satelita SAD-a - J. Koreje.

  • Gordana Firšt 22.08.2015.

    Ovaj je ubio sve svoje oko sebe, sad mu dosadno pa se ide malo igrati rata. Da vidimo što on to ima na lageru!

  • šator 22.08.2015.

    imati cemo jos izbijeglica samo je trenutak kada ce sjeverna koreja pustiti korijene,i poceti nas krcati i o tamo jer ovi bijeze pred ratom ja se ne sijecam gdje smo mi bijezali isto vani ili na more u kap kucice ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare