To je to što me zanima!

Satove vrijedne 300.000 kn htjeli prodati na Fejsu

Mladići, stari 16 i 17 godina, na tulumu su ukrali ključ od stana. Iz stana u Tkalčićevoj u Zagrebu kasnije su ukrali satove marke Rolex i Cartier
Vidi originalni članak

Kći Vesne P. (43) organizirala je proslavu u stanu u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici. Na proslavi su bila i dvojica mladića u dobi od 16 i 17 godina. Ukrali su ključ od stana i kasnije ulazili unutra kako bi krali. Preturali su po stanu, a policija je prvu dojavu dobila 4. ožujka. Tada su im javili da je stan ispremetan i da je netko bio unutra. No 19. ožujka je Vesna javila policiji da su joj iz stana nestala dva skupocjena sata marke Rolex i Cartier, vrijedni oko 300.000 kn.
- Ti satovi su vlasništvo mog supruga. Nisu bili osigurani i nadam se da će ih policija pronaći i vratiti - rekla je Vesna. Policija je brzo uhitila jednog od njih i otkrila što se događalo. Mladići su ulazili u stan i tražili vrijedne stvari. Čak su odnijeli i prijenosno računalo, ali su ga kasnije vratili. No satovi su se i njima učinili prevrijedni da ih vrate. Htjeli su ih prodati, ali nisu znali kako. Ponudili su ih na prodaju na društvenoj mreži Facebook. No policija ih je pronašla prije nego što su našli kupca. Policajci su našli i ukradene satove te ih vratili Vesni i njezinu suprugu. Protiv dvojice maloljetnika će podnjeti posebno izvješće Državnom odvjetništvu za mladež.

PRIMADONI UKRALI NAKIT
Policija traga za provalnikomkoji je u noći na četvrtak upao u kuću u zagrebačkoj Filipovićevoj ulici. Kuća je vlasništvo Ante Bakića (63) i Cynthije Hansell Bakić (61), splitske operne dive. Ukrao je nakit vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna.
ODNIO IM METALNU KASU
Netko je ušao u kuću vlasnika (48) u Legensteinovoj ulici u Čakovcu u četvrtak. Nikoga nije bilo u kući. Odnio je kasu s mnogo novca u domaćoj i stranoj valuti, putovnice vlasnika i njegove žene (49) te još stvari. Šteta je oko 110.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • stari mudrac 26.03.2010.

    kako svaka budala zna gdje ima para, samo mi sirotinja pojma nemamo ?

  • ikar3 26.03.2010.

    A i kčer sigurno nedužna.Sva ta zlatna mladež loče ili se drogira.

  • ombre 26.03.2010.

    dva tjedna mu trebalo da skuži da mu fale satovi u vrijednosti 300 000 kn.... toliko o tome koliko mu je stalo :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare